%100 gerçek kaynak kodlarıysa biri mutlaka yapmaya çalışır ama 3% başarılı olur.@muhammed4949 Symbian'ı kurtarmak ve kaynak kodlarının dağıtılması için bir imza kampanyası varmış
Alın:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDüzenleme: Symbian kaynak kodları yayınlanmıştır!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
%100 gerçek kaynak kodlarıysa biri mutlaka yapmaya çalışır ama 3% başarılı olur.@muhammed4949 Symbian'ı kurtarmak ve kaynak kodlarının dağıtılması için bir imza kampanyası varmış
Alın:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDüzenleme: Symbian kaynak kodları yayınlanmıştır!
bu kodların yayınlanmasının symbian a ne gibi yararları olacakki? Yarardan çok zararı olcak gibi duruyoda@muhammed4949 Symbian'ı kurtarmak ve kaynak kodlarının dağıtılması için bir imza kampanyası varmış
hackerlar sarar çevremizi en iyi android ya da lumia ben lumia ya geçtim derdi yok tasasası yok ama nokia da bunu bırakacak gibi yakın zamana da zaten android de geçmeyi düşünüyorumbu kodların yayınlanmasının symbian a ne gibi yararları olacakki? Yarardan çok zararı olcak gibi duruyoda
kodu geliştirip androidi symbiana portlayacaklarbu kodların yayınlanmasının symbian a ne gibi yararları olacakki? Yarardan çok zararı olcak gibi duruyoda
androidi kaldırcak ram falan yok symbianda en fazla android 2.1 flan kaldırırkodu geliştirip androidi symbiana portlayacaklar
ve sistem devam edecek
valla minecraft pe çalışsın başka bişey istemem ama dediğiniz gibi inşallah iyi bişeyler beklerizkodu geliştirip androidi symbiana portlayacaklar
ve sistem devam edecek
android tartışmasız en iyisi ama ben hala symbiandan da bişeyler bekliyom şahsenhackerlar sarar çevremizi en iyi android ya da lumia ben lumia ya geçtim derdi yok tasasası yok ama nokia da bunu bırakacak gibi yakın zamana da zaten android de geçmeyi düşünüyorum

hiç sanmamkodu geliştirip androidi symbiana portlayacaklar
ve sistem devam edecek
symbiana android portlansa ne olcak portlanmasa ne olcak androidi hiç kaldırmaz ki bu emektarlar
geliştirici de kalmadı zaten inşAllah dediğin gibi olurhtc hd2 gibi düşün kaldırsa anna ve belle kaldrır s60v5 kaldırmaz cpu yok birde ortada resmi proje yok hayırlısı symdroid gibi olmasındahiç sanmamsymbiana android portlansa ne olcak portlanmasa ne olcak androidi hiç kaldırmaz ki bu emektarlar
geliştirici de kalmadı zaten inşAllah dediğin gibi olur
server hangisi
konuyu saptırmak gibi olmasın iyi temsil ettim Symbian'ı![]()

konuyu saptırmak gibi olmasın iyi temsil ettim Symbian'ı![]()

monitör 1366*768 ama oyun en fazla 1024*768 oluyor resim 1024
Çözünürlüğü biraz artırsan daha iyi görüntü alırsın.
Widescreen tiki vardı sanırım ona bir bakarsan görebilirsin. Ve oyunun performansı yeterince iyi değilse D3d modunda oyna eğer performans sıkıntısı yoksa Opengl modunda oynarsan daha çok verim alırsın. Ama ne olursa olsun Software modunda oynama.monitör 1366*768 ama oyun en fazla 1024*768 oluyor resim 1024
Hep opengl modunda sistem yeni degil ama 100fpsden şaşmıyorWidescreen tiki vardı sanırım ona bir bakarsan görebilirsin. Ve oyunun performansı yeterince iyi değilse D3d modunda oyna eğer performans sıkıntısı yoksa Opengl modunda oynarsan daha çok verim alırsın. Ama ne olursa olsun Software modunda oynama.