Nokia Symbian İşletim Sistemini Yazın Tamamen Bitiriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Lenneth

Üye
Yav Nokia cılar ne bekliyordunuz ?

2013 yaz sonunda sonlandıracak, demek ki en son 2013 sonunda alan en az 3 yıl iyi kötü servislerden faydalanacak demek.

2015 e kadar üretip 2016 da iptal etse 1 yıllık telefonlara yazık olurdu.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Zaten beklenen bişeydi ki hiç şaşırmadım. Gerçekten çok güzel bir sistemdi de ben de telefonumu biraz daha kullanmak istiyorum. Ancak değiştiriceğim zaman asla Nokia almam iyice uçtular artık başka alemlere. Sony Xperia serisi güzel hatta Xperia L falan alabilirim illa işletim sistemi değiştirmek zorunda kalıyorsam tasarım+destek+geliştirilebilirlik açısından Android'in üstüne tanımam. Ama En az bi 7-8 ay daha 603'e devam sıfır gibi hala daha telefon kıyamıyorum :)

hikmet366

hikmet366

Üye
ben bu yaz ben s3 mıni alacam

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Sadece satışını bitirecek denmiş haberde. Sisteme destek verilmesinin kesildiğini nereden çıkardınız?

MaxipmaN

Üye
Zaten beklenen bişeydi ki hiç şaşırmadım. Gerçekten çok güzel bir sistemdi de ben de telefonumu biraz daha kullanmak istiyorum. Ancak değiştiriceğim zaman asla Nokia almam iyice uçtular artık başka alemlere. Sony Xperia serisi güzel hatta Xperia L falan alabilirim illa işletim sistemi değiştirmek zorunda kalıyorsam tasarım+destek+geliştirilebilirlik açısından Android'in üstüne tanımam. Ama En az bi 7-8 ay daha 603'e devam sıfır gibi hala daha telefon kıyamıyorum :)

ya çok komiksin androidde adam gibi destek ne zamandan beri var?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
ya çok komiksin androidde adam gibi destek ne zamandan beri var?

Android'de her zamanda destek var. Orjinal stok rom [yani orjinal yazalım ] desteği olmasa bile stok rom [geliştirici] desteği var :)
Nokia'da oda yok!! :D
Örneğin benim tel xperia ray 4.0.4 den sonra Sony desteği kesdi. Ama şu an ben en güncel sürüm 4.2.2 sürümü kullanıyorum!! :)

MaxipmaN

Üye
doğru romu unuttum ben

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar ROM desteği olmasa bile Symbian Nokia'nın kendi işletim sistemi. Yani Google'ın Nexus'lar da kullanması gibi. Google Nexus'lara sürekli destek verirken Nokia kendi yazdığı Symbian'ın desteğini kesiyor. Nokia'nın başarısını olumsuz etkileyebilir ama artık WP8 kullanıyor ve WP8'in güncellemeleri Microsoft'tan geliyor. Yani burada WP8'i konuya katmak mantıksız olur.

esokmen

esokmen

Üye
Artik nokia zor musteri nlbualacak

fingerback5

fingerback5

Üye
Symbian geliştirilseydi biraz daha iyi olacaktı.WP8 tek kelimeyle berbat.Telefonu bırak PCde bile igrenç duruyor.Sırf efekt vercem diye uygulama geçişleri bile yavaş.Yazık zamanının devine.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Symbian geliştirilseydi biraz daha iyi olacaktı.WP8 tek kelimeyle berbat.Telefonu bırak PCde bile igrenç duruyor.Sırf efekt vercem diye uygulama geçişleri bile yavaş.Yazık zamanının devine.

Uygulama geçişleri yavaş?

blackcemre

Üye
Nokia Belle Kaynak Kodlarını Açmayacaklar mı Yoksa biyerlerinemi monte edecekler kaynak koldarı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​eylülde nasipse iphone 4s,htc one x veya htc windows phone 8x den biri benim olacak :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Nokia'nin verdigi sozu tutmamasi ticari ahlakin tamamen ihlali. Terbiyesizlikten baska birsey degil. Inadina, WP'li telefon olarak sevmesemde HTC aldiracak sonunda.

fingerback5

fingerback5

Üye

Uygulama geçişleri yavaş?

Mesela Mesajlara basıyosun simge seçilip ekranda 180 derece dönüyo arkası geliyo ve orda açılıyo.Gerçekten de yavaş açılıyor bu yüzden.Direkt açılsa ya da ekranın hemen büyümesi gibi hızlı bir efekti olsa daha hızlı açılacak.

Üst Alt