NOKIA symbian güncellemeleri ile şaşırtırtiyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA symbian güncellemeleri ile şaşırtırtiyor :)
Arkadaslar merak ettim NOKIA bu Iki haftadir symbian için hep GÜNCELLEME ÇIKARIYOR BU BENI ŞAŞIRTTI BU IŞ HAYRA ALEMET DEĞIL :) neden sizce bu kadar güncellemeleri bi anda yayınladi amacı nedir NOKIA ya küsen symbian kullanıcılarin gönlünü mu almak istedi yoksa NOKIA symbiana geri mi dönecek ne dersiniz :) birde Nden 1. Nesillere çıkmıyo Bize Nie yok BUNUDA anlamış değilim .
NOT: 1'ci nesil telefonlara bu gelen güncelemeleri sis olarak yüklersek sorun olur mu ne kadar sağlıklı olur sizce ?

technicker

technicker

Üye
Kolay değil yılların symbian işletim sistemini biranda bırakmak

bayon

Üye
o kadar şikayetten sonra yollasin yani 1. Nesiller de ne olur artık bilemiyorum

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Kolay değil yılların symbian işletim sistemini biranda bırakmak

inşallah bırakmaz ben bırakmaz diye düşünüyorum Iki işletim sistemi ilede devam edebilir sonuçta böyle güzel bir işletim sistemini kenara atmak mantık dışı zaten

- - - Eklendi - - -

o kadar şikayetten sonra yollasin yani 1. Nesiller de ne olur artık bilemiyorum

1'ci nesillerde artık sizden aldığımız sis dosyaları alarak güncelleme yaparız ama ne kadar sağlıklı olur bunu bilmiyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Kesin belgeler vs varken bırakır bırakmaz bunun tartışması olmaz zaten :oke:
Hem ayrıca yetkili kimse güncellemeler vs gelmeyecek demedi..

fatih54102

fatih54102

Üye
1.nesile hic biri gelmedi umitlenmeyin

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Widget sis olarak yüklendi diğerleri ?

ahmetdemircim

Üye
widget güncellemesi 1. nesillerdede çalışıyor. mutlaka yükleyin.

haqanguven

haqanguven

Üye
parasız kalmıştır. Downloaddan para koparıyor işte :)

erolustun

Üye
Kablosuz ag guncellemesi gayet olumlu sonuc verdi bende. Daha once bazen kablosuz ag baglantisi kopuyor ve modemi kapatip acmadan tekrar baglanmiyordu. Guncellemeden sonra boyle bir durumla karsilasmadim henuz. Fp2 icin son olarak tarayiciyi da duzeltirlerse ortada sorun kalmaz. Ben bir tarayici guncellemesinin de gelecegini dusunuyorum. Nokia Symbian'i birakir mi? Bence bu isletim sistemi Belle surumu ile tarihinin en stabil ve hizli halini aldi. Bu noktada birakirsa yazik olur ama yapilan resmi aciklamalar da ortada. 2016 yilina kadar bu tarz ufak guncellemeler gelmeye devam edecek. Ondan sonra ne olur? Meraklisi kullanir. Gittigi yere kadar.

MaxipmaN

Üye
widget güncellemesi çalışıyor sis olsa bile ancak c6-01 in wifisi sorunlu güncelleme şart 3g de sorun yok sorunlulara çıkmıştır belki

MrExpert

MrExpert

Üye
Sadece sistemden tamamen çekilmek için bütün güncellemeleri birden yayınlıyor.

• Beğen
Tepkiler: hizan
Symbianize

Symbianize

Üye
Azda olsa destek var

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Kesin belgeler vs varken bırakır bırakmaz bunun tartışması olmaz zaten :oke:
Hem ayrıca yetkili kimse güncellemeler vs gelmeyecek demedi..

ama yinede belli olmaZ bir bakarsın NOKIA wp ile birşey yapamiyor symbinida kullanmaya devam edebilir :)

- - - Eklendi - - -

Azda olsa destek var

ama destekler böyle OLURSA ufak tefek sorunlar çözülür

- - - Eklendi - - -

Sadece sistemden tamamen çekilmek için bütün güncellemeleri birden yayınlıyor.

nereden biliyorsun

- - - Eklendi - - -

widget güncellemesi çalışıyor sis olsa bile ancak c6-01 in wifisi sorunlu güncelleme şart 3g de sorun yok sorunlulara çıkmıştır belki

2.nesiller için çıkmış wifi güncellemesini kullansak düzelme olur mu

- - - Eklendi - - -

Kablosuz ag guncellemesi gayet olumlu sonuc verdi bende. Daha once bazen kablosuz ag baglantisi kopuyor ve modemi kapatip acmadan tekrar baglanmiyordu. Guncellemeden sonra boyle bir durumla karsilasmadim henuz. Fp2 icin son olarak tarayiciyi da duzeltirlerse ortada sorun kalmaz. Ben bir tarayici guncellemesinin de gelecegini dusunuyorum. Nokia Symbian'i birakir mi? Bence bu isletim sistemi Belle surumu ile tarihinin en stabil ve hizli halini aldi. Bu noktada birakirsa yazik olur ama yapilan resmi aciklamalar da ortada. 2016 yilina kadar bu tarz ufak guncellemeler gelmeye devam edecek. Ondan sonra ne olur? Meraklisi kullanir. Gittigi yere kadar.

kullanmaya devam symbian bırakılmaz :)

- - - Eklendi - - -

parasız kalmıştır. Downloaddan para koparıyor işte :)

NOKIA bu işi belli olmaZ :)

ANIL

ANIL

Admin
Nokia 2016 yılına kadar destek vereceğini açıklamıştı. Umarım bu şekilde devam eder. Karışıklık olmasın güncelleme konularından devam edelim arkadaşlar. :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt