n500bellerefresh
Üye
anten Altta Abi ondan kaynaklanıyor sanırım 600 603 700 800 900 903 de de bu böyle lumialar da da aynı sorun mevcut nokia satıldı ama bu bi sorun telefonu kameradan mi tutacağızAynen kardesim bende 500 kulaniyorum 3g elimdeyken indirme hizi fu ll ken dahi 35kb/s masaya koyuyorum 250kb/s nasil is anlamadim
bu tür istekleri yapmayın konuyu beğenen olur ise zaten yapacağını yaparArkadaslar konuya bı 5 yıldız atsanız cok
memnun olurum
Aksama hazır atarım belkı 2 paket koyarım
ben sadece istekte bulundum begenen begenır benım icin sıkıntı olmazbu tür istekleri yapmayın konuyu beğenen olur ise zaten yapacağını yapar
niçin istekte bulunuyor sun içinden gelen beğenir zatenben sadece istekte bulundum begenen begenır benım icin sıkıntı olmaz
nokia 500 ün desteklediği tüm oyunları tüm symbian^3 telefonlar destekler ve bunun için konu başlığını değiştirdik ayrım olmasın diyesonuçta 500 kullanan üyeler için açılmış bi bölüm diğer üyeler indirince sorun çıkabilir oyunlar nokia 500 için demek istiyorum @Şafak zaten konu başlığına yazmış paylaşım kalitesinin 1 numara olması hd olması beklemez telefon ezik
sonuçta 500 kullanan üyeler için açılmış bi bölüm diğer üyeler indirince sorun çıkabilir oyunlar nokia 500 için demek istiyorum @Şafak zaten konu başlığına yazmış paylaşım kalitesinin 1 numara olması hd olması beklemez telefon ezik
sonuçta 500 kullanan üyeler için açılmış bi bölüm diğer üyeler indirince sorun çıkabilir oyunlar nokia 500 için demek istiyorum @Şafak zaten konu başlığına yazmış paylaşım kalitesinin 1 numara olması hd olması beklemez telefon ezik
ben şahsen bu gibi telefonlar için nette gezdiğimıze Şükür ediyorum DIYORUM adam oyun buluyor Teşekkurler Abi kalite devam ediyor
3 tane cevap yazmış telden indirme yapıyorum diye kasarken özür dilerim
Abi demin gene girmeye mağaza yükleyince giriyo mağaza girişinde yakında opera servis açılacak yazıyor istersen sil ve yükle öyle çıkıyor önüne yazınokia 500 ün desteklediği tüm oyunları tüm symbian^3 telefonlar destekler ve bunun için konu başlığını değiştirdik ayrım olmasın diye
arama gelince yazı böyle oldu mağazadan Bende olan sey silip senin mağazayi yükledim yine opera mağaza yakında filan yazıyordu Tam anlamadım o arada telefon geldi bi bak istersen ekran görüntüsü atmak istersin belki konuna @asigsasi Abi store da var arıza Bende değilAbi demin gene girmeye mağaza yükleyince giriyo mağaza girişinde yakında opera servis açılacak yazıyor istersen sil ve yükle öyle çıkıyor önüne yazıBenden değil mağazadan kaynaklı arıza
Gpu olmadigi icin guzel oyun olmuyor pek ama sis oyun ararim simdi bunlarla yetinin elimden bu kadar geliyoremeğe saygı ama oyunlar çok iyi değil çıtayı biraz düşürmüşsünüz
Applist destek verseler daha iyi olurduçıkıyorum Abi de orayı dolaştım ben bi sey yok orada ya eski mağazaya destek artsa ne biçim bi sistem ya
biliyorum olacak çıkıyorum kısmı
buradan bi mağaza açılsa bi browser yazılımı Herkes alır kullanır genel dillerde yapılacak android symbian wp8 olacak zaten biz yeteriz mağazasının gelişimineOyun paketini siteye uploud ediyorum internet cok yavas oldugundan 5 dk yuklenir
Applist destek verseler daha iyi olurdu
Zor o genel magaza acmak google amcamizin play store zpr birakirburadan bi mağaza açılsa bi browser yazılımı Herkes alır kullanır genel dillerde yapılacak android symbian wp8 olacak zaten biz yeteriz mağazasının gelişimine5tl gibi bi fiyata kimse hayır demez ve kırmak için uğraşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?