nokia suitten belleyi tekrar yüklerken suit hata veriyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
nokia suitten belleyi tekrar yüklerken suit hata veriyor...
arkadaşlar noki suitten 701 e yazılımı tekrar yüklemeye çalıştıgım zaman aşagı resimdeki hatayı veriyor... dediği gibi programı yeniden başlattım olmuyor, zaten nokia suitin de en güncel sürümü yüklü pc de.. bu sorunu halletmeme yardımcı olacak biri varmı acaba yada böyle bişey başına gelip de halledebilen biri

azrock

azrock

Üye
Nokia Suite'i kaldırıp tekrar kurun. Olmazsa Phoenix'den flash atın.

Suite'den kurulunca pek sağlıklı olmuyor diyorlardı, şarj sorunu yaşayan arkadaşlar...

Suite'de yedeğin varsa da, flash attıktan sonra yüklersin.:good:

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
flash için poneiks programını yüklemeye çalıştıgımda sonunda hata veriyor bilgisayara kuruluyor ama kısayola tıkladıgım zaman yine hata veriyor (2011 ve 2012 sürümleri aynı hatayı veriyor

arslanla

arslanla

Üye
Flashla uğraşma. Yazılımı yeniden yüklemeden önce telefona soft format at sonra hafıza kartını çıkar(istersen hafıza kartını biçimlendir). En son telefonu pc'ye bağla, güncelle.(soft format yıldız kare 7370 kare)

---------- Eklendi @ 19:38:04 ---------- Yazıldı @ 19:37:48 ----------

Flashla uğraşma. Yazılımı yeniden yüklemeden önce telefona soft format at sonra hafıza kartını çıkar(istersen hafıza kartını biçimlendir). En son telefonu pc'ye bağla, güncelle.(soft format:*#7370#)

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
arslanla dedşğini yaptım hatta suiti kaldırıp tekrar yükledim yine aynı hata

arslanla

arslanla

Üye
Olması lazım. Nokia care'ye ver.Onlar belleyi yeniden yükler.Son çare kendin yapmak istiyorsan bilgisayarda eğer A4 Tech kamera driverı yüklü ise onu kaldır. Suitle çakışan bir program çünkü..

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
bu nokia suit phoenix programıyla çakışıyor olmasın bi de onu kaldırıp denemek lazım

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
işte telefonu bilgisayara baglayan kabloyu kullanıyorum

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
hayır kullanmıyorum

nazif41

nazif41

Üye
bilgisayardaki web cam i sök sürücüsünü kldır:oke:

kaaanunlu

Üye
kardeşim sen halledebildin mi bunu bende de aynı hatayı veriyor yardım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
virüs programı varsa pcde öncelikle onu kaldır ardından harici kamera takılıysa driverıni kaldırıp kamerayı sök ve tekrar dene güncellemeyi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Pc ne format at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt