Nokia Suite Usb Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite Usb Şarj Sorunu
aynı problemden konu açıldıysa daha önce kusura bakmayın..herkes telefonu nokia suite'e bağlayınca şarj etmesinden yakınıyor ben etmemesinden :) programda bir sorun yok ama nedense ilk bağladığımda şarja başlamıyor.nokia suite çalışıyor telefonu görüyor ama şarja başlamıyor.usbyi çıkarıp takınca başlıyor..sonrası sorunsuz.ama 1-2 hafta önce takar takmaz şarja başlıyordu.birden böyle oldu.nedendir acaba? başına gelen var mı hiç

_ardaa

_ardaa

Üye
Şu sıralar benimde başıma geliyor ama nokia suite ile ilgili değil şarj olabilmesi için nokia suite gerekli değil zaten.

Usb kablosunu takınca telefon usb moduna geçer(depo yada nokia suite) işte bu moda geçerken birşey mi engelliyor anlamadım ama ilk taktığımda şarj etmiyor çıkarıp tekrar takıyorum bazen yine şarj etmiyor, sorun telefon ile alakalı ben bilgileri yedekleyip format atmayı düşünüyorum sana da formatı tavsiye ederim:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
atmasına atarım da şubatta zaten belle yükleyecez o zaman zaten formatlayacam tekrar uğraşmak istemiyorum.bir ayarı falan varsa onu yapardım en azından :) sende de aynı sorun varsa problem nokia suite de olabilir belki :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Bence şubat sonu mart gibi belle tr varyantı gelir:) bildiğim bir ayarı yok istersen nokia suite'i kaldır tekrar kur yada şöyle bir test yap bağlantı türünü varsayılan olarak depolama seç öyle bağla eğer depolama modunda hemen şarj ederse nokia suite ile sorunun var demektir yok onda da yine hemen şarj etmezse telefon da birşey var demektir.

Bende ki sorun telefondan diye düşünüyorum çünkü 2 farklı pc de aynı şekilde hemen şarj etmiyor:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
şubatta gelecek dediler valla gerçi onların sözüne güven olmaz ama yeminimiz var ilk hinduca bile gelse yükleyecez :D depolamada şarj aldı sorun suite de o zaman.tekrar yüklerim.sağolasın tavsiye için :)

u_cosar

u_cosar

Üye
aynı sorun ben de de var bence formatlık bir durum yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
bunlar hep nokianın oyunları demek.. :nono:

Dostnametr

Üye
Bende de öyle oluyor ama telefon şarj oluyor gösteriyor nokia suite.Telefonun şarj ışığı yanmıyor yada dolduğunu göstermiyor şarj göstergesi ancak nokia suite e baktığımda garanti vs sayfasına orda şarj oluyor olarak gösteriyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bendede öyle oluyor genel bir sorun demek ki.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
sıkıntı yapacak birşey değilmiş demekki diğer arkadaşlarda da aynı sorun varsa.zaten nokianın henüz %100 stabil çalışır birşey yaptığına şahit olmadım ben

_ardaa

_ardaa

Üye
herkes de olan bir durum demek ki piyasaya yetişme çabası yüzünden çoğu işi yarım yamalak artık, hep diyorum elop geldi nokia bitti.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
malesef söylediğinde haklısın.finli olmayan ilk ceo eloptur o da şirketin politikasına ayak uyduramadı pek..finlinin dilinden finli anlar anca..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet her telefonu yarım yamalak hep bir yerlerinde oynama , tuş kilidinde gevşeme gibi sorunlar olabiliyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
ama herşeye rağmen seviyorum telefonumu..ayna gibi resim video çekiyor daha ne isterim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
sırasıyla program ekle kaldırdan nokia suite , pc connectivity solution ve connectivity cable driver'ı onar dedim.sabah tekrar bağladım ovi suite modunda ve şarja başladı..sorun yaşayanlar bunu denesin.bende işlem tamam :oke:

aykutozkann

aykutozkann

Üye
evet bende de oluyor sorun. bunun bır ayarının olması lazım. Bazen anlık takıp cıkarmak gerekıyor hemen şarja baslıyor. Yada sarj etmek ıcın takıyorum sarj etmıyor tak cıkar yapıyorsun bır daha. artık bunun mantıgını cozebılen olursa ona gore hareket edelım. Nokia bize tarzan cozumler konusunda gelısmemız konusunda yaptıgın katkılar ıcın tesekkurler :D:D:D

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede aynı sorun oluyor arda pekte takılcak bişi diyil eğer pcden şarj ediceksen depolama moduna al

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
ben yukarıda yazdığım yöntemle sorunu çözdüm siz de bir deneyin bence

speederm

Üye
nokia C6-00 black usbden şarj oluyormu arkadaşlar tekniğe gitti olmuyor diyo lütfen yardımcı olun tşkürler önceden oluyordu biçimlendirme yaptım olmamaya başladı telefonu değiştirmek istiyorum dediğimde yapıcamız birşey yok diyolar olmuyo diye ısrar ediyolar nolur biri bu konu hakkında yardımcı olsun kafayı yicem ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
olması lazım şarj başlamıyorsa usb yi çıkar tak bir daha

Üst Alt