Nokia Suite harita indirmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite harita indirmiyor
Telefona flash attım FP2 yüklü Nokia Suite sürümü 3.6.35 nokia haritalarda güncel sadece türkiye, türkçe kadın, türkçe sokak adlarıyla harita ve yönlendirmeleri indirme kısmı kaldı ama suit böyle saçma bi hata verip indirmiyor Google'den baktım aynı hatayı alanlar var işletim sistemi Windows 8. Nedir öneriniz?

ozcangoral

Üye
2 - 3 hafta önce bende de aynı sorun oldu.defalarca denedim ama indirmedi. telefondan indirmek zorunda kaldım.bence uğraşma direkt telefondan indir wi-fi bağlantın varsa.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
şu an wifi bağlantım yok o olsa bende öyle yapacaktım internetten türkiye ve sesli yönlendirme cities dosyası bulup attım artık

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bilgisayarında dns ayarı varsa onlari kaldır tekrar dene.Ben öyle yaptım oldu.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Dns otomatikte :S

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
modem ayarlarına da Bak dns atadiysan iptal et.sorun dns ayarlarından oluyor.

MaxipmaN

Üye
bende de geçen oldu onu bile beceremiyosa vay nokianın haline wifi ile indirdim

egeli0565

Üye
dns yi düzeltin indiriyo arkadaşlar bendede ilk önce indirmedi dns düzeltince indirdi.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Abi dnsyi düzeltin diyosunuzda dns otomatikte neyini düzeltecem modemdede hiç bir ayar yok sıfır otomatikte oda neyi düzeltecem ben

papurcu

Üye
bende dns yi düzelttikten oldu,hayatta aklıma gelmezdi ondan olacağı,çoook teşekkürler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bende dns otomatiğe alınca çözülmüştü Başka yöntem bulamadım valla

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
dns otomatikte benim düzeltecek bişey yok proxy programı çalıştırdım o şekilde indirme yaptı suite

antraxer95

Üye
Beyler tek sorun dns . Eğer dns otomatikteyse otomatikten çikardin farkli bi dns deneyin modeme reset atin ardindan tekrar dnsyi otomatik seçeneğine alin bu sfer indirmeyi deneyin. Ha yine olmadiysa tek bir çözüm kaliyor oda hafiza kartini biçimlemek. Biçimledikten sonra yeteri kadar boş alan bulur.

- - - Eklendi - - -

HİÇBİR ÇÖZÜM FAYDA ETMEDİYSE SORUNUN İNTERNET KAYNAKI OLDUĞU BELLİYSE PROXY PROGRAMI İNDİRİN FREEGATE O AÇIKKEN ÇATIR ÇATIR İNDİRİYOR :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende proxy programı açıp öyle indirdim :ehe

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Hotspotla ip deiştirirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt