Nokia Suite Hak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite Hak.
Merhabalar,

En sonunda cesaret edip belle yüklemesi yaptım. Herşey çok güzel en ufak bir aksilik bile yok. eksik proğram bile yok. Ama sormak istediğim suiteye girince annayla ilgili güncellemeler var bunları yüklesem bir sıkıntı olurmu? telefon şuanda belle. harita güncellemesi felan var sanırım o güncelleme annaya ait. Ne dersiniz yüklemelimiyim?

İkinci bir sorum ise belle yükledikten sonra bazı arkadaşlar garantiye baktım devam ediyor diyor buna nerden bakıyoruz?

Yukardaki konularla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tabiki guncelleme yapabilirsiniz sorun olmaz.
Yalniz yedek aldiniz anna'dan kalma programlari kullanmayin anna uyumlu oldugu icin sorun oluyor.
Mesela programdayken reset atiyor,programdan cikis yapiyor vs belle uyumlu ariycaksiniz programlarinizi.

hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
    Konu Sahibi
Kim derdi Kurtuluş abi benim soruma cevap verecek. Teşekkürler yükleme yaptım sorun olmadı. Ama takip ettiğim kadarıyla bu siteyi sen sırtlıyosun haberleri ola.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Kim derdi Kurtuluş abi benim soruma cevap verecek. Teşekkürler yükleme yaptım sorun olmadı. Ama takip ettiğim kadarıyla bu siteyi sen sırtlıyosun haberleri ola.
Tesekkurler guzel yorumunuz icin.

SilentOne

SilentOne

Üye
geçen gün masaj yaptırmaya götürmiştüm kurtuluş abiyi sırt ağrısı çok fazla artımıstı japonlar iyi masaj yaptı ama dimi abi :D

hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
    Konu Sahibi
Gençlik işte :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt