Tamam zaten o konu da çöken cihazı kurtarmak için orada verilen iskandinavya versiyonunu indireceksin sonra phoenix programını indireceksin(hepsi de lik olarak konuda mevcut) sonra videoya göre flash atacaksın, telefon açılmadığına göre başka şansın yok.
daha önce aynı bilgisayardan Anna güncellemesi yaptıysanız olabilir. Eksik veya bozulmuş dosyalardan kaynaklanabilir.
Bende Nokia Belle güncellemesi (318MB) indirdi. Fakat enteresandır, üzerine Annayı kurdu tekrar.
Daha önce aynı bilgisayarda Anna güncellemesi yapmış olanlarda RM-718 dosyaları kalıyor.
daha önce aynı bilgisayardan Anna güncellemesi yaptıysanız olabilir. Eksik veya bozulmuş dosyalardan kaynaklanabilir.
Bende Nokia Belle güncellemesi (318MB) indirdi. Fakat enteresandır, üzerine Annayı kurdu tekrar.
Daha önce aynı bilgisayarda Anna güncellemesi yapmış olanlarda RM-718 dosyaları kalıyor.
şanslıyım o zaman. hatta 318MB Nokia Belle güncellemesini indirdikten sonra annayı kurması ilginç. Hatta 1/2 ve 2/2 Anna Güncellemelerini bile tekrar kurdu
Şimdi products klasörünü (C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants\Products\rm-718) sildim. Tekrar Nokia Suite ile güncelemeyi indiriyorum. Bakalım ne olacak
dostum bence en iyisi servise ver. Çünkü sonuçta senden kaynaklanan bişi değil bu durup dururken kendisi hata verdi. Eğer servis çalıştıramazsa telefonunu, sana yeni tel bile verirler.
Nokia Suite'i kaldırıp tekrar indirip kurdum. Aynı hatayı verdi, biraz beklemekte fayda var. Yükleme yapmadan HATA dedi kaldı. Telefon Anna olarak çalışır durumda