Nokia Suite 12052 Hatası?

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite 12052 Hatası?
Arkadaşlar Anna'nın çıktığı güne lanet etmek üzereyim desem yalan olmaz heralde, getirdiği sorunlar yetmezmiş gibi birde bazılarımızda pc üzeriden güncelleme sorunları çıktı, 24.001'e ben pc üzerinden güncelleyemedim telefondan güncelledim, şimdi de 25.007 versiyonu çıktı ama yine güncelleme yapamıyorum ovi suite'i kaldırdım Nokia Suite yükledim olmadı farklı bilgisayarlarda denedim işe yaramadı internette çok araştırdım birkaç yol sunulmuş ama nafile.

Tek yol kaldı o da telefona format atıp denemek ama onu da yapmak istemiyorum, böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen var mı? güncellemeye başlıyor 15dk kaldı diyor sonra telefon kapanıyor bağlantı kesildi diyor ve Nokia Suite hata veriyor.

pRime.

pRime.

Üye
Arda at formatı kurtul, resmen eziyet, değmez çekmeye.

----------Eklendi @ 21:25:18 ---------- Yazıldı @ 21:24:56 ----------

Ya da flashla

devil____boy

Üye
temiz flash en güzeli

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Arda at formatı kurtul, resmen eziyet, değmez çekmeye.

----------Eklendi @ 21:25:18 ---------- Yazıldı @ 21:24:56 ----------

Ya da flashla

flash deneyimim yok Serdar hiç giresim de yok ama format tek çözüm gibi, flash işine girsem zaten 14.02 ye geri dönerim bıktım şu anna dan.

pRime.

pRime.

Üye
_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapcam mecburen

çok ilginç format attım denedim olmadı flash attım olmadı failed connection hatası veriyor bu yeni versiyonu güncellemek bana yasak galiba:)

fly_jack

Üye
arkadaşım bende e serisi telefonu yazılımını güncellemek istiyorum 15 dk. kaldı diyor sonra olmuyor nasıl yapacaz daha evvel yükseltmiştim versionu bu sefer olmuyor??? flash nedir onu bana bi açıklarmısın??

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
eğer aynı sorunu yaşıyorsak ben çözümünü bulamadım temiz format atılmış bir bilgisayarda henüz anti virüs ve güvenlik duvarı kurulmamış bir şekilde denersen belki işe yarar, flash ile ilgili hiç bilgin yoksa uzak durmalısın.

fly_jack

Üye
teşekkürler açıklaman için bir de kardeşimin pc de deneyeyim bakalım işe yarayacak mı...

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Ben çok araştırdım net çözüm sunan yok maalesef sadece tek bir yerde güvenlik duvarını kapatın yazıyordu birde servislerden ICS veya windows güvenlik duvarı/internet paylaşım servisi(ICS) yazanı durdurun yazıyordu, başka da çözüm sunan yok maalesef.

Ben sorunu çözemedim ama en sonunda Nokia telefon üzerinden güncelleme sundu öyle güncelleyebildim.

fly_jack

Üye
kardeşimin pc de denedim dostum oldu güncelleme yapabildim:))

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Hadi gözün aydın sevindim:)

fly_jack

Üye
dediğin gibi hocam sorun pc de kardeşimin pc ile hallettim yazılım yuklemeyi ilgine sağol

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim sorununu çözmene sevindim.

speedygs

Üye
nokia suite hata kodu 12052 bu sorunun çözümü nedir bilen varmı n95 8gb yazılım yükleyemiyom

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
virüs programı varsa kaldır ardından harici kamera varsa driverini kaldır ve kamerayı pcden sök ve tekrar dene

Üst Alt