Nokia Store'da Turkce uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Store'da Turkce uygulamalar
Arkadaslar ben yurdisinda yasiyorum, nokia storda hic turkce uygulama bulamiyorum, Herhalde turkiyede yasamadigim icin boyle bir durum..
Peki bunun bir cozumu varmi ? Benim gibi yurtdisinda yasayanlar icin Turkce uygulamarini gorebilme imkanimiz var mi bir yontem falan? Ntv uygulamasi olsun, galatasaray uygulamasi olsun vs vs.., bunlari bir seklide nasil ulasabilirim ?

Forumda arama yaptim ama boyle bir konu karsima cikmadi, varsa eyer kusuruma bakmayin..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bence hepsini teker teker aratin

spartuas

spartuas

Üye
Bu uygulamaları arat bunlar kesin türkçe :

mackolik
haber7

daha var bunların ikisini arat. Eğer türkçeyse sende sorun var. Yabancıysa senin üyelikde tam hayırlayamıyorum ama hani şehir seçiyosn ? seçerken türkiyeyi seç ayrıca üye olurken türkiye de bulunan maillerden üye ol ve öyle dene diye düşünüyorum. Ve tabikide telefonun yurddışı malı olması diye düşündüm ama çok saçma benim telefonumda yurdduşı malı :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
aslinda hepimizin yurt dişi mali yani romanya mali :)

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun dilini turkce cevirdim, bolge olarak turkiye istanbul sectim, nokia store'da yeni uyelik aldim ama yine turkce uygulamalari gostermiyor..
bilgisayrdan nokia.com.tr girdigimde uygulamayi tikladigimida:

Üzgünüz, bu öğe, ülkeniz için mevcut değildir. diyor
[h=2]Sorry, this item is not available for your country.
Browse more great content in the "Related" section below.[/h]

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaslar bunun bir cozumu yok mu ???

mesut1979

Üye
yaw arkadaslar bunun bir cozumu yok mu ???

arkadas biz yurt disindan giris yaptigimiz icin bize gözükmüyor türkiyedeki uygulamalar nokia storede dili degistirdim kaldigim devleti türkiye yaptim yine basarisiz ancak birtek cözümü var istedigin bir programi burada foruma yazip türkiyeden birisi indirip sunacak ancak o sekil kavusuruz türkce uygulamalara sen hangi devlette kaliyorsun

ali.oren

ali.oren

Üye
sim kartı cıkarıp wifi ile dene

_ardaa

_ardaa

Üye
Dili değiştirseniz bile internet bağlantınızdan nerden girdiğiniz anlaşılıyor, siz hangi programları istiyorsanız yazı mesut1979 da dahil link olarak ekleyelim bu konuya, tabi ücretsiz uygulamalar için geçerli bu söylediklerim.

spartuas

spartuas

Üye
Bnce yabancı ülkede oturdugun için öyle olabilir. Mesela msn programını resmi ingiliz sitesinden indirdim. Kurdum dil otomatik türkçe olmuş. Bu senin oturdugun konumla ilgisi olabilir. Yani seni yabancı olarak görüyor.

qsaw

qsaw

Üye
Bnce yabancı ülkede oturdugun için öyle olabilir. Mesela msn programını resmi ingiliz sitesinden indirdim. Kurdum dil otomatik türkçe olmuş. Bu senin oturdugun konumla ilgisi olabilir. Yani seni yabancı olarak görüyor.
Katılıyorum Hem istediğin uygulama varsa sen yaz forum olarak illaki yardım ederiz :oke:

mesut1979

Üye
cok saolun arkadaslar ilgilendiginiz icin herhangi bir gazete programi sunun bi deneyelim calisacak mi buradan.

SilentOne

SilentOne

Üye
tr varsa çalışır

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tesekkurler yardimlariniz icin
mesut arkadasimizin dedigi gibi, gazete ulgulamasi falan, bizde turkce uygulamalari gostermedigi icin ne var ne yok pek bilmiyoruz..
Milliyetin uygulamasi varsa ..
Ntvspor.. Mackolik..
Eyer sizde kunlandiginiz turkce uygulama varsa eklerseniz sevinirim
tekrar yardimlariniz icin tesekkurler

bu arada mesut kardesim ben kosova'da yasiyorum kosovaliyim :)

mesut1979

Üye
arkadaslar tesekkurler yardimlariniz icin
mesut arkadasimizin dedigi gibi, gazete ulgulamasi falan, bizde turkce uygulamalari gostermedigi icin ne var ne yok pek bilmiyoruz..
Milliyetin uygulamasi varsa ..
Ntvspor.. Mackolik..
Eyer sizde kunlandiginiz turkce uygulama varsa eklerseniz sevinirim
tekrar yardimlariniz icin tesekkurler

bu arada mesut kardesim ben kosova'da yasiyorum kosovaliyim :)

slm,baya uzakmissin bana bende almanyadanim,eger mackolik programini istiyorsan sitede var indirebilirsin calisiyor.

qsaw

qsaw

Üye
haber7 nin türkçe olmaaı lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt