Nokia Store v3.20(50) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
Benim siyah ekranda kaldı eski sürümü geri yükledim.yinede teşekkürler.

haliloz95

Üye
ben yükledim siyah ekran falan gelmedi benim gördüğüm fark kaydırmalar bayağı hızlanmış

----------Eklendi @ 07:48:55 ---------- Yazıldı @ 07:48:28 ----------

bu arada teşekkürler :)

Mücahit G

Mücahit G

Üye
:kop: teşekkürler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilikler eklendi. Link değişti. Kuramayanlar tekrar deneyip, yorum yapabilirler.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
sanırım ben yükleyemiyorum hard format attım bir türlü yüklenmedi yardım edebilecek biri varsa sevinirm

lazefe52

Üye
bu dosyanın boyutu ne kadar .?

mdogan58

Üye
tesekkürler

melgklay1

Üye
ya abes olmasın ama bişey sorsam? bunun oviden farkı ne? yani ovi store nedir? bu nedir? fark nedir? hayatın anlamı nedir?.... vs

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya abes olmasın ama bişey sorsam? bunun oviden farkı ne? yani ovi store nedir? bu nedir? fark nedir? hayatın anlamı nedir?.... vs
Nokia Ovi yazan her şeyi kaldırıyor artık. Örneğin Nokia Mağaza, Nokia Suite.

melgklay1

Üye
hadi ya??? niyeki? bu aralar biraz uzak kaldım ne oldu ya?? e ama ovi store çalışıyo hala?? hem bilgisayarda hem telefonda

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hadi ya??? niyeki? bu aralar biraz uzak kaldım ne oldu ya?? e ama ovi store çalışıyo hala?? hem bilgisayarda hem telefonda
Bunun bir nedeni yok. Ovi olması zaten bence de mantıksızdı. Nokia olması daha iyi oldu. Evet Ovi hala çalışıyor. Ama yakında sitesi de değişir.

melgklay1

Üye
hımm.. evet katılıyorum böyle daha iyi olur bencede.. bu arada sensation hocam alakası yok ve hatta hiç yeri değil gayet farkındalığa sahibim bu konuda ancak ve lakin bu N8 ile ilgili 2 sorum var.. birincisi bu belle versiyonu geldi mi tam olarak? orjinal olarak yani? gelmediyse ne zaman gelecek ben baktım baktım bulamadım sanki.. (bulamadım sanki ne ya?) ikinciside yokmu yakın zamanda aman efendim şu oyun çıkacak aman efendim bu oyun portlatılacak cörtletilecek tarzı laflar haberler vs?? bide diyomki acaba hiç N8i oyunla yormasamda paraya kıyıp ps vita mı alsam?? alet deli yaa :S

matte77

matte77

Üye
indirmeye gerek ykki zaten su anki son ckan telfnlarda ovi son surumde

tempestshine

tempestshine

Üye
:Tşk:

08mehmet

08mehmet

Üye
:tşk:

karadaglı

Üye
allah tuttugunuzu altın etsin allahım sizi hic sıkmasın can arkadaslarım

----------Eklendi @ 15:08:14 ---------- Yazıldı @ 15:07:27 ----------

sizleri seviyorum

velan

Üye
:tşk:

yasarr35

Üye
kendi güncelliyo zaten ama teşekkürler :)

Üst Alt