Pikkaccu
Üye
Her şeyi bi kenara bırakıp sadece tiplerine baksam yine G3'ü almam. Arayüzü de oyuncak gibi geliyor bana. Sony Xperia Android deneyimini en üst düzeyde yaşayabileceğin bir platform.hala kararsızım lg g3 ile xperia z2 arasında amiral almayı düşüüyorum zaten
Teknoseyir'de eleştiri namına bir şey bulamazsın, bir ara biz inceleme değil reklam yapıyoruz diye açıklama yapmışlardıhele şükür beklediğim iki telefonlarında detaylı incelemeleri çıkmış teknoseyirde
yok öbür siteler telefonun alakasız yerlerinden bahsediyorlar bunlar tarafsız inceleme ve yorumu yapıyorlar öbür sitelerde telefonların en bilinen yorumlarını yapıyorlarTeknoseyir'de eleştiri namına bir şey bulamazsın, bir ara biz inceleme değil reklam yapıyoruz diye açıklama yapmışlardı
Sen yine de benim dediğime de bir göz atyok öbür siteler telefonun alakasız yerlerinden bahsediyorlar bunlar tarafsız inceleme ve yorumu yapıyorlar öbür sitelerde telefonların en bilinen yorumlarını yapıyorlar
Ne kapanmışBen çoktan kapandı diye biliyordum.
asha s40 serileri için aktifdi kapansada umurumda değil nokia x2 android tabanlı bir cihaz rom kullanırız google play yükleriz tamamdır'da türkiye gelmezBen çoktan kapandı diye biliyordum.
Ovi StoreNe kapanmış
Yok ya sadece s60 için yeni uygulama yüklemek yasaklandıOvi Store
hayır 31 mart'a nokia x s40 asha modeleri için kapanacakYok ya sadece s60 için yeni uygulama yüklemek yasaklandı
aynı fikirdeyim nokia son durumu satılmadan önceki halini düşün Sorunsuzdu ne oldu ? arka kapılar ardındaDirek batsaydın daha iyiydi be Nokia
Şu an kapalı değil diğer mesajları okumadan alakasız şekilde girme arayahayır 31 mart'a nokia x s40 asha modeleri için kapanacak
aynı fikirdeyim nokia son durumu satılmadan önceki halini düşün Sorunsuzdu ne oldu ? arka kapılar ardında
31 mart 2015 tarihine yeni uygulama alımına devam edecek microsoftun canı isterse kapanmazŞu an kapalı değil diğer mesajları okumadan alakasız şekilde girme araya
s60 ile ne alakası var bunun. O platform çoktan kapandı.31 mart 2015 tarihine yeni uygulama alımına devam edecek microsoftun canı isterse kapanmaz
ben burada nokia x den bahsediyorum sen s60 diyorsun onun mağazası 1 ocak 2014 kapandı çoktans60 ile ne alakası var bunun. O platform çoktan kapandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?