nokia software updater ile güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
nokia software updater ile güncelleme sorunu
5320 telefonumu güncellerken cihaz kurtarma bataryayı usb yi çıkar tak 1 sn açma tuşuna bas yeniden dene ye tıkla dio yapıyorum ama olmuyo gene aynı şey oluyo teli güncelleyemiyorum başına gelen varmı çözen varsa yardım etsin

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım bide ne anlattığını anlasam süper olcak :)

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bak telefona nsu ile versiyon atarken versiyonu indiriyo sonra telefona atarken 15dk kaldı dio beklio beklio sonra ''cihaz kurtarma telefonunuzun bataryasını usb kablosunu çıkarın sonra ilk olarak usb yi sonrada bataryayı takın 1sn açma tuşuna basın sonra yeniden deneye tıklayın'' yazıyo yapıyorum beklio az sonra aynı şey bi daha çıkıyo

GrabellA

GrabellA

Üye
allah allah ilginç peki sen telefonu noraml olarak kullanabiliyormusun güncelmmeden

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
evt normal olarak kullanabiliyorum

sero58

Üye
Birader bende 3120c kullanıcısıyım aynı şey benimde başıma geldi telefoncuya götürdüm 10 TL ye yaptı yha .Telefoncuya git bosuna ugrasma bekeme bence

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
olmazsa öyle yapalım bari hiç yokmu bilen çözümünü

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
phoenixle halledebildin mi?

ltfllh

ltfllh

Üye
    Konu Sahibi
hayır phoneix lede olmuyo hata veriyo

psycho att

Üye
kardeşim bende de 6233 var.daha şimdi güncelleyelim dedim senin dediğinden oldu.anlaşılan tamirci yolu göründü

DJAVU

DJAVU

Üye
valla sizin dediğiniz telde güncelleme biraz zor gibi ben n73de bilmediğim halde maxicepten araştırdım güncelleme kullanım klavuzuyla işi kaptım ilk denemede sorunsuz n73ü n73 music edition yaptım gerekli prolar sadece nemesis ve nokia soft updatedir bence telden kaynaklanır

Inferno_01

Üye
Bende de aynı sorun vardı. Pc suite yi kaldırdım.NSU yu kurduktan sonra pc yi yeniden başlatmamistim yeniden başlattım ve telefona soft format (*#7370#) attıktan sonra tekrar denedim sorun kalmadı.

0zkan

Üye
bende aynı sorunu yaşamaktayım başka bi Pc de dene bende öyle yapıcam Bazen Usb bağlatısı yüzündnde sorunlar olabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...