[Nokia] Social v1.05(215) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

ID68

Üye
Gene ne varsa fmobi de var :)

tarxhn

tarxhn

Üye
:tşk:

duf12

Üye
Bendede 2 haftadır sosyal ağları açmıyor(Nokia 603).Face browser ve facinate yi kullanıyorum bende.İkisi sanki birbirini tamamlıyor.Face browser da facinate kadar seri olsa dört dörtlük olurdu.Tek onu kullanırdım.İşin aslına bakılırsa bir arkadaşında dediği gibi adam akıllısı yok.Benim en uyuz olduğum şey fmobide ve facinatede özel mesaj gönderimlerinde online'a geçmesi birde profilleri eksik göstermesi...Ha bu arada şkj başta sosyal ağlar bendede açılıyordu,kasma olmuyordu.İşte fmobi,facinate gibiydi...

yunusturkmen

Üye
slm arkadaslar benım e6 da maxıcepten ne ındırsem acmıyo neden acaba? Ve bazı f mobı yı marketten ındırmeme ragmen acıyo ama gırıs yapmıyo bı unlem ısaretı var gırıs yap dıyecegıne hata gosterıyo galıba ve bazı uygulamaları ındırıyorum marketten ama hatalı cıkıyo bu neden acaba? Yardımcı olursanız sevınırım...

- - - Eklendi - - -

ve bırde ben guvenlık kodunu unuttum bulamıyorum nasıl orjınale dondururum acaba?

- - - Eklendi - - -

yardımcı olacak kımse yok mu?

hançer

hançer

Üye
arkadaşlar nerden indiriyor lütfen birisi birşey söylesin

hançer

hançer

Üye
arkadaşlar nerden sosyal ağlar uygulaması nasıl indirilir lütfen yardımcı olun

Metin MF

Metin MF

Üye

HolyDoly

HolyDoly

Üye
:tşk: Dileyen arkadaşlar yazılım güncellemelerindende edinebilirler uygulamayı.

genciletisimci

genciletisimci

Üye
nokianin sosyal uygulaması tek kelime ile berbat. Çok yavaş.

nong_prader

Üye
paylaşım için teşdkkürler hocam elinize sağlık. Eleştiri yapmadan geçemycem..hiç bir işe yaramayan bir uygulamadır kendisi c6 kullanıyorum 5sn de 30mb video çekıyor ama bu uygulamada 5mb dosya upload sınırı var.. Kaç oldu nokia destek hattına bu konuda yazı yazdığm telefonla arayarak geçiştiriyorlar.sizde nokia destek hattına yazın da belki programı kullanışlı hale getirirler...

tanjantx

tanjantx

Üye
sadece rehberdeki resimleri sosyal ağlarla günceleyyyen başka bir program yokmu acaba ? Çünkü bu program bozuk .

ferhat burak

ferhat burak

Üye
sadece rehberdeki resimleri sosyal ağlarla günceleyyyen başka bir program yokmu acaba ? Çünkü bu program bozuk .

fmobi ya da faciante bu programdan biri. Face resimlerini rehbere ekliyordu. Tek şart rehberdeki adın, facedekiyle aynı olması.

- - - Eklendi - - -

bu programları kullanıcağınıza tarayıcıdan mobillerine girin daha iyi. Twitter için tweetian, face için f.browser tavsiyemdir. Program arayüz, kullanımıyla birebir saçmalıktır. Facesi tr oldugu gbi twetri ing. Olur mu ?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye

Üst Alt