Haber Nokia 2, 7 ve Nokia 9 Resmi Olarak 2018 Yılının Başında Tanıtılacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 2, 7 ve Nokia 9 Resmi Olarak 2018 Yılının Başında Tanıtılacak
HMD'nin 2018 yılının başlarında, Nokia 2, 7 ve Nokia 9'dan oluşan üç yeni akıllı telefonu resmi olarak duyuracağı iddia ediliyor.


HMD'nin yol sonuna kadar yeni bir akıllı telefon grubu tanıtmayacağını iddia eden bir sürü söylenti var. Önümüzdeki aylarda en az bir üst seviye ve diğer düşük segment model cep telefonlarının raflardaki yerini alacağı tahmin ediliyor ancak tam olarak ne olacağı henüz belli değil.

Nokia 2 ve Nokia 9, HMD Global'in çıkarmayı planladığı akıllı telefonlar olarak dikkat çekiyor ancak Finlandiya merkezli şirketin Nokia 7 adında bir de orta seviye akıllı telefonu piyasaya sürerek seriyi tamamlamak istediği iddia ediliyor.

Ancak, gelen bilgilere bakılırsa, HMD'nin yeni Nokia akıllı telefonları için önümüzdeki yıla kadar beklemek zorunda kalacağız. Bu bilgilerin, tedarik zinciri yönetiminde yer alan bir kişinin, Nokia fabrikalarının lojistik desteği ile ilgilenen birisine aktarması ile ortaya çıktığı belirtiliyor.

Bu kişiye göre, Nokia 2, Nokia 7 ve Nokia 9, HMD'nin ikinci Android akıllı telefon serisinin bir parçası olacak ve 2018'in başında gün yüzüne çıkacak.

Bu haberin sorgulanması gerekiyor zira tüm bu açıklamalar Facebook üzerinden yapıldı. Kişinin belki de tüm bilgileri bu yolla açığa çıkabilir ve bu kadar detaylı bir paylaşımı yaparken, dava edileceği endişesi taşımıyor olması da bir diğer ilginç nokta.
Nokia 2, 7 ve Nokia 9 Resmi Olarak 2018 Yılının Başında Tanıtılacak
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


yeumyang

yeumyang

Moderator
Nokia 2 şimdiki 3 un 7 şimdiki 6 nin 9 ise şimdiki 8 in yerini alacaktır
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve ___kaptan___


Üst Alt