Allah senden razı olsun hocam. ROMPatcher+'deki 3 yamanın aktifliğini kaldırdım Mağaza'dan Qt uygulaması kurdum olmadı. Ama telefonu yeniden başlattım ve tekrar uygulama yükledim ve sonunda Qt sorunum çözülmüş oldu. Kaç haftadır bu sorunla uğraşıyordum. Tekrardan teşekkürler.Sorunu çözdüm. Eğer telefonunuz hackliyse smart installer kendini güncelleyemiyor. Çünkü smart installer installserver.exe'yi desteklemiyormuş yabancı bir forumda buldum ara tara. Hack işlemini iptal edip telefonumdan herşeyini kaldırdıktan sonra (önce rom patcherden 3 dosyanında aktivitesini kaldırdım autosunu sildim ve hack işlemi yaparken uyguladığım tüm dosyaları sildim telefonu yeniden başlattım) Qt uygulama yüklemeyi denedim ve smart installer kendini güncelledi nihayet..
Daha önceden nerdeydin hocamHepimizden inşallah. Çözüldüğüne ayrıca sevindim. Bende önce aktifliğini kaldırıp denemiştim ama olmamıştı yeniden başlattımmı sonra hatırlayamadım o kadar çok şey denedimki bende komple hacki iptal ettim sildim falan hacki boşunamı kaldırdım şimdi![]()
Ben sadece yamaları kullanıyorum installerserver.exe yok yani 
Sizde Rompatcher Devamlı Açık Sanırım
Bende Açık Olsa Bile Telefon Kapanıp Açıldığında Yada Yeniden Başlattığımda Otomotikmen Deaktif Oluyor.
Yani Açılması Ancak El İle Oluyor
nokia ekran koruyucuyu yükle kendisini güncelliyor zaten yukleme sırasındaarkadaşlar biz bu smart installeri nasıl güncelleyeceğiz ?
nokia ekran koruyucuyu yükle kendisini güncelliyor zaten yukleme sırasında

İşin Bi Acayip Yanı Var, Benim Telefonumda installerserver.exe İle Hackli ve Rompatcher'da Yüklü. Ama Ben Sadece Rompatcher'ı İşim Düştüğümde Kullanırım, Kullandığım Zaman Ordaki Yamaları Aktif Ederim. Ben Yüklediğim İlk Qt Uygulamasında Smart İnstaller GüncellendiSizde Rompatcher Devamlı Açık Sanırım
Bende Açık Olsa Bile Telefon Kapanıp Açıldığında Yada Yeniden Başlattığımda Otomotikmen Deaktif Oluyor.
Yani Açılması Ancak El İle Oluyor
![]()
vay arkadaş yaa neyse sonuçta sorunun kaynağını bulup çözdük gerisi hikaye 
Ovi store sürümü kaç acaba kardeşim
mağazayı açınca mı çıkıyo bu güncelleme arkadaşlar 3.30.12 beta kullanıyorum şu an uygulama yöneticisinden bi bakıp tam sürüm verebilir misiniz