Nokia Smart Installer 2.25(0) Sürümüne Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Smart Installer 2.25(0) Sürümüne Güncellendi
2.02(0) olan sürüm yükseltildi. Tam ne işe yaradığını bilmeyen arkadaşlar olabilir qt destekli uygulamaları yüklerken "yüklemeye hazırlanılıyor" diye açılır ve yüklemeyi tamamlar. Uygulama yöneticinizden kontrol edin sürüm hala 2.02(0) ise qt destekli bi uygulama yükleyip sürümü otomatik yükseltmiş olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: yutkun, Sensation ve Esendağlı

tarxhn

tarxhn

Üye
bilgilendirme için :tşk:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eyvallah sağol

burakkk97

Üye
:tşk:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler. Bende Nokia Smart Installer ADM'yi silmiştim ve şu anda hiçbir şekilde yükleme yapamıyorum. Yüklemeye hazırlanıyor diyor ve Yüklenemedi diye uyarı veriyor Smart Installer olmadığı için. Dışardan yüklemeyi denedim tek paket olarak yüklenemez dedi bu sefer. Bi çare bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: nester77
arslanla

arslanla

Üye
Haber için teşekkürler

'Sefer

'Sefer

Üye
bilgilendirme için teşekkürler şimdi kontrol ettim daha önceden güncellemişim v2.25 olmuş :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

55lim

Üye
Haber için teşekkürler. Bende Nokia Smart Installer ADM'yi silmiştim ve şu anda hiçbir şekilde yükleme yapamıyorum. Yüklemeye hazırlanıyor diyor ve Yüklenemedi diye uyarı veriyor Smart Installer olmadığı için. Dışardan yüklemeyi denedim tek paket olarak yüklenemez dedi bu sefer. Bi çare bekliyorum :)
Doktorda hastalanmış :D üstad sen bulamadıysan o uzaydadir bana göre:D

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
defalarca silmeme rağmen tekrar otomatik indirip yeniden yüklüyor. Yüklemeye hazırlanıyor diye başlayıp yüklenemedi diyorsa smart installeri indiremiyo demek ki. Eğer şebeke olduğu halde şebeke bağlantısı kayboldu yükleme iptal ediliyor diyorsa menüye smart installeri atmış olmalı ordan yüklemeye devam edebilir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
defalarca silmeme rağmen tekrar otomatik indirip yeniden yüklüyor. Yüklemeye hazırlanıyor diye başlayıp yüklenemedi diyorsa smart installeri indiremiyo demek ki. Eğer şebeke olduğu halde şebeke bağlantısı kayboldu yükleme iptal ediliyor diyorsa menüye smart installeri atmış olmalı ordan yüklemeye devam edebilir.
İşte o menüdeki şeyi sildim ne olduysa başıma ondan geldi :D Çözüm yok, bende parçalayıp kuruyorum artık şimdilik FP2'ye kadar :)

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
işini görüyorsan sorun yok fp2 muhtemelen tüm qtyi yükseltecektir 4.8.0 iken 4.8.4 gibi böylelikle cihaz kendisi için gerekli herşeyi senden habersiz günceller ve kurar zaten:) bekleyelim görelim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
işini görüyorsan sorun yok fp2 muhtemelen tüm qtyi yükseltecektir 4.8.0 iken 4.8.4 gibi böylelikle cihaz kendisi için gerekli herşeyi senden habersiz günceller ve kurar zaten:) bekleyelim görelim.
Şu Qt sürümleri Yazılım güncellemelerinde görünse de hem biz hem Nokia için sorun olmasa. Ordan burdan sürüm arıyoruz. :D

asigsasi

asigsasi

Üye

akinorta

Üye
yarın el atıcam bu konuya umarım çözebilirim. Şuan mobilim çare yok

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
benim telde 2.25 yüklüymüş zaten :) .farkında olmadan güncellemişim..:tşk:

akinorta

Üye
Bulabildin mi derdime çare hocam :)

Telefonun Qt sürümü kaç.
Belle FP1 'deki varsayılan sürüm ne?

- - - Eklendi - - -

Nokia Qt 4.8'i yayınlamamış. Varsa da bulamadım

- - - Eklendi - - -

linkindeki smartinstaller'ı kurar mısın hocam?

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
fp1de varsayılan sürüm 4.08.0 can dostum

Üst Alt