Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Smart Installer 2.25(0) Sürümüne Güncellendi
Sponsorlu Bağlantılar
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
Tamam da can dostum mağaza da görünmediği için sürüm numarasını istiyorum normalde mağazayı açınca direk güncelleme var der yoksay dersin daha sonra profilde görünmeye devam eder ne açınca ne de profilde görünüyo bende
önemli değil arkadaşım dizi izliyordum telden üşenmiştim bakmaya
serdar_gs
Üye
arkadaşlar ben hacki kaldırıp dosyalarını silmiştim şimdi tekrar kuruyorum ama rompatcher'i kurduğumda patches klasörüne open4all ve installserver dosyaları gelmiyor napacam ben bi akıl verin
arkadaşlar ben hacki kaldırıp dosyalarını silmiştim şimdi tekrar kuruyorum ama rompatcher'i kurduğumda patches klasörüne open4all ve installserver dosyaları gelmiyor napacam ben bi akıl verin
ama o dosyalar bende yok hacı sabaha karşı ara tara open4all buldum mümkünse patches klasörünü upload ederseniz sevinirim o klasörü oluşturup içine dosyaları atanda rompatcherdi ama şimdi kuruyom patches klasörü oluşturuyo ama içi boş off
ama o dosyalar bende yok hacı sabaha karşı ara tara open4all buldum mümkünse patches klasörünü upload ederseniz sevinirim o klasörü oluşturup içine dosyaları atanda rompatcherdi ama şimdi kuruyom patches klasörü oluşturuyo ama içi boş off