Nokia Smart Installer 2.25(0) Sürümüne Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
Tamam da can dostum mağaza da görünmediği için sürüm numarasını istiyorum normalde mağazayı açınca direk güncelleme var der yoksay dersin daha sonra profilde görünmeye devam eder ne açınca ne de profilde görünüyo bende

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
dur bakıyım

- - - Eklendi - - -

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim sağol

serdar_gs

serdar_gs

Üye
arkadaşlar ben hacki kaldırıp dosyalarını silmiştim şimdi tekrar kuruyorum ama rompatcher'i kurduğumda patches klasörüne open4all ve installserver dosyaları gelmiyor napacam ben bi akıl verin :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben hacki kaldırıp dosyalarını silmiştim şimdi tekrar kuruyorum ama rompatcher'i kurduğumda patches klasörüne open4all ve installserver dosyaları gelmiyor napacam ben bi akıl verin :D
Siz kendiniz atın yerlerine :oke:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Siz kendiniz atın yerlerine :oke:

ama o dosyalar bende yok hacı sabaha karşı ara tara open4all buldum mümkünse patches klasörünü upload ederseniz sevinirim o klasörü oluşturup içine dosyaları atanda rompatcherdi ama şimdi kuruyom patches klasörü oluşturuyo ama içi boş off :)

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
ama o dosyalar bende yok hacı sabaha karşı ara tara open4all buldum mümkünse patches klasörünü upload ederseniz sevinirim o klasörü oluşturup içine dosyaları atanda rompatcherdi ama şimdi kuruyom patches klasörü oluşturuyo ama içi boş off :)

buyur dostum
link

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hangi yamalar lazım?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
open4all ve installserver rpm dosyaları lazım ama gecekuşu arkadaş upload etmiş sağolsun bi bakayım

serdar_gs

serdar_gs

Üye
off şimdide mobile security kurulmuyo yüklenemedi hatası veriyo kafam bozuldu basacam hard formatla flashı sağolun herşey için arkadaşlar

Üst Alt