Nokia Smart Installer 2.25(0) Sürümüne Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bende 2.02(0) yüklü hangi uygulamayı yüklersem yükselir bir öneri lütfen :ehe Avea Online İşlemler uygulamasını yükleyeyim dedim bağlantı yok dedi ana ekrana attı wifi bağlan mobil veri aç yine dene ama olmuyor indirelemedi hatası veriyor ne yapayım?

Uygulamayı kurdum bi kaç denemede ama smart versiyonu aynı kaldı hangi uygulama mesela pls?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Telefonun Qt sürümü kaç.
Belle FP1 'deki varsayılan sürüm ne?

- - - Eklendi - - -

Nokia Qt 4.8'i yayınlamamış. Varsa da bulamadım

- - - Eklendi - - -

linkindeki smartinstaller'ı kurar mısın hocam?

Bu yöntemi öncedende denemiştim. Yükleme sonunda bunu diyor.

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle nokia uygulamalarını dene kardeşim nokia care app, nokia tag writer vs. ve mağazadan indir bunları

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
öncelikle nokia uygulamalarını dene kardeşim nokia care app, nokia tag writer vs. ve mağazadan indir bunları
Yükleyicim hiçbir Qt uygulamasında çalışmıyor. Wi-Fi ve Mobil verim sürekli açık olmasına rağmen.

akinorta

Üye
sana direkt qt lazım da işte şuan yayınlanmamış sana da flash yolu göründü. Belle fp1 olmasaydı kolaydı.

FRAPSDH

Üye
İşte o menüdeki şeyi sildim ne olduysa başıma ondan geldi :D Çözüm yok, bende parçalayıp kuruyorum artık şimdilik FP2'ye kadar :)

Hocam bendede qt ve smart installer sorunu vardı. N8 kullanıyorum yüklemediğim qt kalmadı. Şu konuda ki qt yi yükledim sorun çözüldü.

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/5800-qt-4-7-4-ve-qt-mobility-664626.html

İlk önce telefondaki tüm qt bileşenlerini sil
Telefonu yeniden başlat
Verdiğim linkteki qt yi yükle
Sonra smart installer 0.46 yı yükle hata verebilir ama yükleniyor.
Sonra telefonu yine yeniden başlat
en sonunda mağazadan qt ile çalışan örneğin facinate 2.0 ı yükle , gereken tüm qt bileşenleri 8 parça halinde yükleniyor. Ve yükleme hatası çözülüyor. umarım işine yarar

akinorta

Üye
Adamın Qt versiyonu 4.8 senin verdiğin 4.7.4 :nono: olmaz yüksek sürümden düşük sürüme yükleme yapamazsın

hakan_710

hakan_710

Üye
Adamın Qt versiyonu 4.8 senin verdiğin 4.7.4 :nono: olmaz yüksek sürümden düşük sürüme yükleme yapamazsın
qt bileşenlerini tamamen kaldırırsa istediği sürümü yükler. ama qt yi telefonun normal yükleyicisini kullanarak tam olarak kaldıramaz.netqin mobile security ile tamamen kaldırıp deneyebilir.

yutkun

yutkun

Üye
teşekkürler bilgilendirdigin icin

akinorta

Üye
qt bileşenlerini tamamen kaldırırsa istediği sürümü yükler. ama qt yi telefonun normal yükleyicisini kullanarak tam olarak kaldıramaz.netqin mobile security ile tamamen kaldırıp deneyebilir.

kaldırırsa diye bir şey yok. İşletim sistemi belle fp1 olan telefonun qt si doğal olarak 4.8 dir. Sistemin bir parçasıdır ve gömülüdür. Evet netqin de bunları gösteriyor ama kaldıramayacağından ya da kaldırıldığında sistemde bir sürü hata oluşacağından eminim

cardanadam

cardanadam

Üye
buyrun arkadaşlar yeni sürüm qt

asigsasi

asigsasi

Üye
bilgi için sağol Oviden DashBoard yükledim ve güncellendi

hidayet02

hidayet02

Üye
Bende Smart İnstallerı Silmiştim Menüde Çıkanı Kaldır Demiştim.

Ama Bugün Chelsea FC Uygulamasını Yükledikten Sonra 2 Defa Üst Üste Yüklendi Şaşırdım İptal Ettim. Ama Telefon Dondu. Kapatıp Açtım Menüde Smart İnstaller Vardı:)

Sonra Tekrar Chelsea FC Uygulamasını İndirdim. Yüklü Uygulamalardan Baktığımda Smart İnstaller 2.25 Sürümüne Yükselmiş.

Sorun Yaşayanlar Bi Defada Chelsea FC Iygulamasını İndirip Deneyin:)

http://www.maxicep.com/symbian-3-di...ea-fc-v1-00-s-3-anna-belle-signed-667658.html

İyi Forumlar Dilerim:)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bende Smart İnstallerı Silmiştim Menüde Çıkanı Kaldır Demiştim.

Ama Bugün Chelsea FC Uygulamasını Yükledikten Sonra 2 Defa Üst Üste Yüklendi Şaşırdım İptal Ettim. Ama Telefon Dondu. Kapatıp Açtım Menüde Smart İnstaller Vardı:)

Sonra Tekrar Chelsea FC Uygulamasını İndirdim. Yüklü Uygulamalardan Baktığımda Smart İnstaller 2.25 Sürümüne Yükselmiş.

Sorun Yaşayanlar Bi Defada Chelsea FC Iygulamasını İndirip Deneyin:)

http://www.maxicep.com/symbian-3-di...ea-fc-v1-00-s-3-anna-belle-signed-667658.html

İyi Forumlar Dilerim:)
Bu da olmadı :)

asigsasi

asigsasi

Üye
Maalesef. Bu uygulamalardan değil. Yükleyici bir türlü başlamıyor ondan :(

hani sen programları parçalayıpta kuruyorsun ya smart installeri parçalayıp kuramazmisin

- - - Eklendi - - -

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben Chelsea uygulamasınıda DashBoard uygulamasınıda yükleyemedim yüklemeyi yapıyor sonra indirme başarısız deyip ana menüye smart installer uygulama ikonu atıyor tıklıyorum yine aynı hata ne yapmam lazım? Sürüm hala 2.02(0) görünüyo.

hidayet02

hidayet02

Üye
Ben Chelsea uygulamasınıda DashBoard uygulamasınıda yükleyemedim yüklemeyi yapıyor sonra indirme başarısız deyip ana menüye smart installer uygulama ikonu atıyor tıklıyorum yine aynı hata ne yapmam lazım? Sürüm hala 2.02(0) görünüyo.

Ben 2 Defa Denedim 2.incl Seferinde Oldu

Üst Alt