_ardaa
Üye
Nokia Situations 2.51 - Gelişmiş Tercihler
Nokia Situations Gelişmiş Tercihler(Genel, Sessiz gbi) yapmanıza olanak tanır.
Beta Labs Kullanmayanlar İçin Konu Açtım gereksizse silinebilir.
Özellikleri
Telefondaki Tercihleri gösterir ve bu tercihler üzerinde gelişmiş ayarlar yapmanıza olanak sağlar, nedir bu gelişmiş özellikler?
-Zaman Ayarlı (Belirlediğiniz saat aralığında etkinleşir)
-Bluetooth ile (Henüz deneyemedim)
-GPS Konumuna göre (Belirlediğiniz konuma gelince belirlediğiniz tercihi etkin kılar fakat gps sürekli açık kalır)
-WLAN ağına göre (Belirlediğiniz wlan ağı bulunanca belirlediğiniz tercihi etkin kılar)
-Şebeke Hücresel Bilgi (Şebekeden aldığı hücre bilgilerine göre etkinleşir)
-Her Tercihe ayrı bir telefon teması atayabilme (Tercih değiştikçe telefonun teması değişiyor ayarlanırsa)
-Tercihe göre Bluetooth açıp kapatabilme
-İstediğiniz günlere göre etkinleştirme
gibi daha saymadığım sürüyle özelliği var, N8 de denenmiştir kendim kullanıyorum çok beğendim paylaşmak istedim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia Situations Gelişmiş Tercihler(Genel, Sessiz gbi) yapmanıza olanak tanır.
Beta Labs Kullanmayanlar İçin Konu Açtım gereksizse silinebilir.
Özellikleri
Telefondaki Tercihleri gösterir ve bu tercihler üzerinde gelişmiş ayarlar yapmanıza olanak sağlar, nedir bu gelişmiş özellikler?
-Zaman Ayarlı (Belirlediğiniz saat aralığında etkinleşir)
-Bluetooth ile (Henüz deneyemedim)
-GPS Konumuna göre (Belirlediğiniz konuma gelince belirlediğiniz tercihi etkin kılar fakat gps sürekli açık kalır)
-WLAN ağına göre (Belirlediğiniz wlan ağı bulunanca belirlediğiniz tercihi etkin kılar)
-Şebeke Hücresel Bilgi (Şebekeden aldığı hücre bilgilerine göre etkinleşir)
-Her Tercihe ayrı bir telefon teması atayabilme (Tercih değiştikçe telefonun teması değişiyor ayarlanırsa)
-Tercihe göre Bluetooth açıp kapatabilme
-İstediğiniz günlere göre etkinleştirme
gibi daha saymadığım sürüyle özelliği var, N8 de denenmiştir kendim kullanıyorum çok beğendim paylaşmak istedim.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.