Nokia Sitesinden Son Güncellemeleri Yapan ve sertifika hatası alanlar için çözüm :)

Sponsorlu Bağlantılar

pasaxxx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Sitesinden Son Güncellemeleri Yapan ve sertifika hatası alanlar için çözüm :)
arkadaşlar merhaba...n73 telefonumu n73 me yapdıktan sonra bir sorun ile karşılaştım.system hack uygulamalarının hiç biri sonuç vermedi.gene bilindik sertifika hatasıyla karşı karşıyaydım.bende bir araştırma yaptım ve makineyi hacklemeyi başardım.şimdi size bunu anlatıcam...

Not:bu uygulama n73 me de denemiştir.ama şahsi fikrime göre diğer tüm symbian s60v3 tellerde işe yarar...

önce Binpda Secman v1.10 uygulamasını kuracağız.hata vermiyor merak etmeyin:) uygulamayı kurun, uygulamalar klasöründen açın telefon kendine reset atcak korkmayın:)
"Install Root Certificate" tuşuna basın ve daha sonra "turn platform security off" seçeniğini aktif hale getirin(2. seçenek)

Ekteki x-plore dosyasını telefonunuza kurunuz... program açılınca "0" tuşuna basın "Show Hidden files" "Show Romdrives" "Show Ram drive" "Show system files/Folders" seçeneklerini seçin (: programı türkçe kullanan arkadaşlar için ilk 4 seçenek anlamına geliyor :)

CProfDriver_SISX.ldd ve Install server dosyalarını erişebileceğimiz bir yere koyuyoruz.örneğin hafıza kartımıza :) dosyaları seçin 2 tuşuna basın.sonra x-plore ile bu dosyaları C:\sys\bin
içine yapıştırın (C:\sys\bin klasörünün üzerinde seçim tuşuna basıyoruz)...

Hem son telefon sürümünü kullanıyoruz hemde istediğimizi yüklüyoruz...

Yabancı bir siteden kendi çevirimdir.Kendi telefonuma uyguladım ve bütün unsign uygulamaları yükledim :)

bu arada n73 harici diğer telefonları kullanan arkadaşlar içinde bir çözümüm var...

önce aşağıda ki listeden cihazınızı bulun...

Pre-FP1 cihazları:
------------------------------

Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250

FP1 cihazları:

Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95

FP1 pre yada FP1 cihazlara yapılan hack işleminde ki tek fark "installserver.exe"dir.yukarda ki listeyi bu yüzden verdim...ki kendi telefonunuzu listeden bulup dosyayı ona göre indiresiniz :)
"Cprofdriver.sisx" dosyası her telefon için aynıdır.Dert etmeyin sadece kendi telefonunuza uygun installserver'ı seçin :)

n73 me de denenmiştir.sonuç olumludur.diğer cihazlar için mesuliyet kabul edilmez.ama yorumlar olumludur:)

n95 8 gb sahipleri eğer telefon versiyonunuz 31.xxxxx ise işe yaramaz :)

Buyrun buda dosyaların linleri şüphelenen arkadaşlar anti-vir leriyle tarasınlar :)

• Beğen
Tepkiler: bullet5353, cemil661, kamalaklar ve 5 diğerleri

ahenk

ahenk

Üye
Daha once E71 de denendi olmadi
Sorun binda secenekler cikmiyo
E71 200lu versiyon bilginize

memolim83

memolim83

Üye
n95 v31 hack çözümünü bulun lütfenn

d_mavi

d_mavi

Üye
bu kadar çabuk linklar ölmüş ikiside

birvarmisbiryok

Üye
e65 için çalışmıyor

najanaja

najanaja

Üye
kardeş tel n73 dediklerini aynen yaptım sonuç aynı hala kurulmuyor unsigned prolar sence sorum nedir

--------------- Ekleme ---------------

senin bu hack!i görmeden önce başka bir hack sistemi denemiştim aynı ondada installserver kopyaladım sys/bin e işe yaramamıştı sonra senin dediklerini aynen yaptım ama hala aynı yüklenmiyor ne yapmam lazım sence bide tel soft format atmak istiyorum bilgiler sıfırlasın diye ama atmıyor tel format bi yardım ediverirsen sevinirim...

pardon kardeş şimdi çözdüm ellerine sağlık işe yarıyo çok çok teşekkür

kayazaki2

Üye
binpda secmanda bile sertifika diyo.hay almaz olaydım sırf simbian var diye n73 aldım ya

adali39

Üye
selamlar
nokia e61 sertifika ve günceleme hatası sizin sayenizde problem kalmadı teşekkür ederim

crazyboy86

Üye
arkadaşım nasıl bi konu açıyosun sen yha.. ne link dogru çalışıyor nede dogru bilgiler veriyosun.. adam gibi bilgiler verelim lütfen

oguzreis

oguzreis

Üye
n95 8gb - versiyon 31.0.015 için system hack yapamazmıyım ya, araştırıyorum araştırıyorum bulamıyorum. yardım lütfen

mustyuce

Üye
link ölü

iskenlii

iskenlii

Üye
deneyecem inşallah olur (6120 C).

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Arkadaşım N81 8Gbta denendi olmadı...

micmic

Üye
6220 classic te de olmuyor program çalışmadı

aysunsanci

Üye
verdıgınız lınkler calışmıyoo....sertıfıka ıcın

ence

ence

Üye
E50 telefonum var. Secman v1'yi kuRdum.sonra actım prog.u. uyarı geldi reset fln 'ok' dedim reset attı açıldı tel baska program kurdum hiç hata vermeden kurdu. önceden sertifika sorunu gelıordu artık yok. ALLAH razı olsun aRkadastan :)

ve bide UYGULAMA YONETİCİSİ ne girin /ayarlar/cewrm.içi sertfika kontrolunu kapalı yapın.

ve bide UYGULAMA YONETİCİSİ ne girin /ayarlar/cewrm.içi sertfika kontrolunu kapalı yapın.

ve uygulama yoneticisine girin /ayarlar/sertifika kontrolunu kapalı yapın kly glsin

ve uygulama yoneticisine girin /ayarlar/sertifika kontrolunu kapalı yapın kly glsin

xx_ferhat_xx

Üye
CProfDriver_SISX.ldd ve Install server dosyalarını erişebileceğimiz bir yere koyuyoruz.örneğin hafıza kartımıza :) dosyaları seçin 2 tuşuna basın.sonra x-plore ile bu dosyaları C:\sys\bin içine yapıştırın (C:\sys\bin klasörünün üzerinde seçim tuşuna basıyoruz)... ya bu bölümü resimli olarak yada daha anlaşılır bi şekilde anlatblrmısn :)

sencer422

sencer422

Üye
arkadaşlar merhaba...n73 telefonumu n73 me yapdıktan sonra bir sorun ile karşılaştım.system hack uygulamalarının hiç biri sonuç vermedi.gene bilindik sertifika hatasıyla karşı karşıyaydım.bende bir araştırma yaptım ve makineyi hacklemeyi başardım.şimdi size bunu anlatıcam...

Not:bu uygulama n73 me de denemiştir.ama şahsi fikrime göre diğer tüm symbian s60v3 tellerde işe yarar...

önce Binpda Secman v1.10 uygulamasını kuracağız.hata vermiyor merak etmeyin:) uygulamayı kurun, uygulamalar klasöründen açın telefon kendine reset atcak korkmayın:)
"Install Root Certificate" tuşuna basın ve daha sonra "turn platform security off" seçeniğini aktif hale getirin(2. seçenek)

Ekteki x-plore dosyasını telefonunuza kurunuz... program açılınca "0" tuşuna basın "Show Hidden files" "Show Romdrives" "Show Ram drive" "Show system files/Folders" seçeneklerini seçin (: programı türkçe kullanan arkadaşlar için ilk 4 seçenek anlamına geliyor :)

CProfDriver_SISX.ldd ve Install server dosyalarını erişebileceğimiz bir yere koyuyoruz.örneğin hafıza kartımıza :) dosyaları seçin 2 tuşuna basın.sonra x-plore ile bu dosyaları C:\sys\bin
içine yapıştırın (C:\sys\bin klasörünün üzerinde seçim tuşuna basıyoruz)...

Hem son telefon sürümünü kullanıyoruz hemde istediğimizi yüklüyoruz...

Yabancı bir siteden kendi çevirimdir.Kendi telefonuma uyguladım ve bütün unsign uygulamaları yükledim :)

bu arada n73 harici diğer telefonları kullanan arkadaşlar içinde bir çözümüm var...

önce aşağıda ki listeden cihazınızı bulun...

Pre-FP1 cihazları:

Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250

FP1 cihazları:

Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95

FP1 pre yada FP1 cihazlara yapılan hack işleminde ki tek fark "installserver.exe"dir.yukarda ki listeyi bu yüzden verdim...ki kendi telefonunuzu listeden bulup dosyayı ona göre indiresiniz :)
"Cprofdriver.sisx" dosyası her telefon için aynıdır.Dert etmeyin sadece kendi telefonunuza uygun installserver'ı seçin :)

n73 me de denenmiştir.sonuç olumludur.diğer cihazlar için mesuliyet kabul edilmez.ama yorumlar olumludur:)

n95 8 gb sahipleri eğer telefon versiyonunuz 31.xxxxx ise işe yaramaz :)

Buyrun buda dosyaların linleri şüphelenen arkadaşlar anti-vir leriyle tarasınlar :)

olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr linkler sizlere ömür

kemancım

kemancım

Üye
olmuyor çünkü xplore 122 kurarken sertifikası geçmiş diyor yani ben xplore 122 yi kuramıyorum ki daha ne diyeyim

ates

ates

Üye
C sys açılmıyorki karta koyduklarımızı oraya yapstıralım?

Üst Alt