Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Sitesinden Son Güncellemeleri Yapan ve sertifika hatası alanlar için çözüm :)
Sponsorlu Bağlantılar
Fpacham
Üye
yok arkadasar programda sertifika hatası verıyo yaa off nnasıl cozcez bu durumuu
aliceni
Üye
nokia 5800 için sertifika hatasini nasil giderebilirim yardım
cabir-esat
Üye
sagol asın kardeş e61 de oluyor ama serdifka darafın dan kısıtlanma olmuyor ALLAH RAZI OLSUN ..BU ARADEA KAHROLSUN İSRAİL VE YAŞASIN FİLİSTİN
Hakanonur88
Üye
ben boyle link in taaa...
az.bekle.hayat
Üye
linkler ölü
yasakk
Üye
l,ink kıırk boşuna uğrşmayınnnn
aslanlider
Üye
İŞTE ÇÖZÜMÜ AŞAĞIDADIR. BEN ÇOK ARADIM (2 GÜN) HERŞEYİ YAPMAMA RAĞMEN BUNU BİLMEDİĞİM İÇİN Bİ İŞE YARAMAMIŞTI.
UMARIM HEPİNİZE FAYDALI OLUR.
Arkadaslar os 9.1 ve 9.2 isletim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
li telefonlarinda oyun ve program yüklerken karsilastiginiz sertifika sorununu ortadan kaldirmis bulunuyoruz. vatana millete hayirli olsun..
1. asama
Telefonunuzun menüsünden araçlara girin
Oradan da uygulama yöneticisine...
Sonra seçenekleri seçin
Daha sonra ayarlara girin....
2 asama
ardakaslar bu secenekleri aynen girin....
Yazilim yükleme: TÜMÜ
çevrim içi sertifika kontrol: AÇIK
Standart Web adresi: Bos olacak
3. asama.
Telefon ayarlarindan güvenlik ayarlarina girin
Oradan da sertifika yönetimine girin.
Eger varsa ama zannediyorum os 9.1 ve 9.2 lerde orjinal olarak yüklüdür... Su sertifikayi seçin...
Symbian A Verising Iden.... veya serislerinden herhangi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
i.. calistirin ve teli kapatip açin.
Telefonunuz açıldığında yükleyeceğeniz dosyanın üzerine gelin seçeneklerden bilgileri göster butonuna tıklayın bilgileri gösterde bu prgramın ne zaman yapıldığına dair tarihi gösteren yazı vardır mesala tarih: 08,09,2010 sizde yazarsa telefonunuzun tarihih ayarını bundan 1 ay sonraya ayarlıyın mesala 08,10,2010 yapıp kaydedin sonra programı rahatça yükleyin...
n73 de denenmiştir...
fernando_jose
Üye
yaptım kardesım e71 var ama yıne sertıfıka tarafından kısıtlanıyo dıo opdanın sıtesıde kapanmıs napcam bn ya hıc bısey yukleyemıorum ne oyun ne program nede tema pfff