ErcanSenn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eğer Nokia Avrupa sitesinde yazılanlar doğruysa;
9 Eylül Cuma - Türkçe Anna huzurlarınızda....
abi keşke bu kadar emin ilan etmeseydin... faraza yarın gelmedi...bu sefer denecek ki "forumda bi arkadaş vardı 9unda gelecek diyordu" vs vs vs...günah keçisi olmayasın arada diye söylüyorum
zaten bu hafta geldi geldi degilse satıyorum n8 ve kurtuluyorum bu nakia işkencesinden yalancı nokia......
Nokia, cep telefonu almadan önce şu foruma girseydim eğer, alacağım telefonlar listesinin sonunda bile olmazdı. Çünkü, yazılım anlamında şu anki mevcut platformlara karşı yaklaşık olarak 2 senelik bi teknoloji geriliği yaşıyor. Neyse konumuz bu değil, sonuçta gerçekçi olmak gerekiyor. Ben şu an bir Nokia kullanıcısıyım ( Ne yazık ki ) ve aygıtımı mümkün olduğunca iyileştirmek, geliştirmek zorundayım. Birçoğu yok işte 256 MB ramden ne bekliyosun ki ya da bu donanıma göre çok iyi performans veriyo falan diyor. Bize ne arkadaş, bu kıyaslamaları yapmak zorunda mıyız? Biz ödediğimiz paraya bakarız. Şahsen ben androidi ya da ios'u araştırmadan Nokia dediğim için çok pişmanım, kimse de savunmasın herifler bizi dürttü resmen. Nokia C7 aldığım paraya şu an neredeyse Galaxy S ya da HTC Sense alıyorum. Bu telefonlarından herhangi birinde, Nokiada yaşadığın ve yaşayacağın problemlerin hemen hemen hiçbirini yaşamazsın. Herneyse, bir atasözümüz var, söylemeyeceğim muhtemelen anladınız. Hâlâ bi' Nokia kullanıcısıyım ve marka değiştirmem için şartlar el verene dek de öyle kalacağım. Beni yanlış anlamayın, bunlar birazcık gerçekler. Hadi kolay gele : )
İyi fikiryürüyün beee katılıyorum bu mesajları nokia maillerine spamlıcam çevirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?