Nokia Serisinin En İyi Telefonu Hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

caner4wd

Üye
e52:D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şuanda Nokia X6 olabilir. Onun dışında bir ay sonra falan Nokia N8 olacaktır.

barisbaris07

barisbaris07

Üye
N97 dir bence

alper_21389@hot

Üye
kusura bakmayın arkadaşlar ama 6600 nokia symbyn işlemcili telefonlarının annesidir! onun üzerine telefon tanımam! ama n95 te seneler sonra 6600ın yerini doldurabilecek bi telefon olarak çıkmıştır ve gerçekten harika telefonlar! bugün ikisininde sıfır üretimi yeniden başlasa kapış kapış satılacağından hiç şüphem yoktur...

antonio_17

antonio_17

Üye
kusura bakmayın arkadaşlar ama 6600 nokia symbyn işlemcili telefonlarının annesidir! onun üzerine telefon tanımam! ama n95 te seneler sonra 6600ın yerini doldurabilecek bi telefon olarak çıkmıştır ve gerçekten harika telefonlar! bugün ikisininde sıfır üretimi yeniden başlasa kapış kapış satılacağından hiç şüphem yoktur...

çok haklısın kardeş bndede 6630 var her istediğimi yapabiliom vala 1o numara (h)

Emre-45

Emre-45

Üye
Bence N79 :D Herkes kendı telini yazıyor bende oyle yapayım bakalım :D

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
yaw bırakın n97 nokinın amiral gemisi

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
tabiki 3310 xD

seloman

seloman

Üye
Tartısmaya son notayı ben komak istiyorum arkadaşlar. Bence NOKİA'nın en kral telefonu olan tek kelimeyle NOKİA N900'dur bana gore telefonum ondan deyil kullandım biraz telde yok yok Harika ötesi bisey telefon. !

bilekbons

bilekbons

Üye
5800 ın hem ses sistemi süper hemde fiyatı uygun ve özellikleri çok bence 5800 öbürlerinin alayını dağatır

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n serisinin en iyi telefonu su an n97 dir n8 çıkınca o olacak en iyisi.

buldog

buldog

Üye
tabikide 6300 harika bi telefon :yuru
arkadaşım çok özür dilerim ama 6300 telefonun kamerası ve videosu VGA gibidir.Ekran çözünürlük rengi ise bir felakettir.Kendisinden önce çıkan 6120 C tlefonun yanına bile yaklaşamaz sonra çıkmasına rağmen.Ya telefondan anlamıyorsun yada nokıa markalı telefonları hiç incelememişsin.

--------------- Ekleme ---------------

fiyat +performans+özellik+sadelik+dizayn+zariflik+görünüş+kullanılabilirlik bakımından en güzeli 5800 dır.

yoksa neden cıkar cıkmaz (ilk altı ayda 4 milyon adet satsın ki? veya şöyle söyliyim NOKİA C.O gibi bir devin hangi modeli 6 ayda 4 milyon satmış? bu bir NOKİA için rekordur ve günümüzde şu zamanda peynir ekmek gibi satılıyor..SEBEP o fiyata bu özellikler...MÜKEMMEL.
arkadaşım sana katılıyorum 3-4 gündür nette nokıa tlefonlarını inceliyorum.6120 C nin üzerine telefon alacağım.Ama hangi siteye baktıysam hep 5800 üzerine yoğunlaştım.Kullanıcı memnuniyeti %93.Yorumların %95 i olumlu.Garmin programı ile ücretsiz navi yapıp kontör harcamadan kullanıyorsun.Hatta TV programı yüklep keyledikten sonra ücretsiz tv bile seyrediyorsun.Yalnız navide kullanmak için 5800 bilgisayara usb ile bağlayıp ovi ile haritaları güncelliyorsun.tabiki ücretsiz olarak.Sonrada garmin programı ile ücretsiz navigasyon olarak kullanıyorsun.Dkonmatik ekranı ise tamamen harika.en küçük detaylara bile parmakla komut verebiliyorsun.Şuan için alınacak tek telefon 5800 dır.Bitmeden tükenmeden siz arkadaşlarıma öneririm.Şiddetle bende aybaşında alacağım.Yalnız bir önerim var Teknosa,Vatan veya Electro word den almayın.En ucuz Real markette.Saygılarımla:oke:
:yuru

may_danoz

Üye
Daha İyisi Çıkana Kadar En İyisi N86 8gb

ruhsuz42

Üye
bence 5130:D sarjı perfect

-berq-

-berq-

Üye
bence en iyisi 6600 :evet:

simaros

simaros

Üye
N8 yurt dışından gönderdiler valla boşuna amiral gemisi demiyorlar

AlpReis

AlpReis

Üye
Kullandıklarım arasında 5800 Fevkalade

JayJayyy

Üye
5800

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Bence x6 çok güzel bir telefon kullanıyorum ve çok ta memnunum :)

Emre-45

Emre-45

Üye
Tabikide N900. Ne 5800'ından ne 6300'dan bahsediyorsunuz arkadaşlar ? İyi misiniz ? N900,N8 varken 5800 ın lafı mı var .? :box

Üst Alt