kusura bakmayın arkadaşlar ama 6600 nokia symbyn işlemcili telefonlarının annesidir! onun üzerine telefon tanımam! ama n95 te seneler sonra 6600ın yerini doldurabilecek bi telefon olarak çıkmıştır ve gerçekten harika telefonlar! bugün ikisininde sıfır üretimi yeniden başlasa kapış kapış satılacağından hiç şüphem yoktur...

arkadaşım çok özür dilerim ama 6300 telefonun kamerası ve videosu VGA gibidir.Ekran çözünürlük rengi ise bir felakettir.Kendisinden önce çıkan 6120 C tlefonun yanına bile yaklaşamaz sonra çıkmasına rağmen.Ya telefondan anlamıyorsun yada nokıa markalı telefonları hiç incelememişsin.tabikide 6300 harika bi telefon![]()
arkadaşım sana katılıyorum 3-4 gündür nette nokıa tlefonlarını inceliyorum.6120 C nin üzerine telefon alacağım.Ama hangi siteye baktıysam hep 5800 üzerine yoğunlaştım.Kullanıcı memnuniyeti %93.Yorumların %95 i olumlu.Garmin programı ile ücretsiz navi yapıp kontör harcamadan kullanıyorsun.Hatta TV programı yüklep keyledikten sonra ücretsiz tv bile seyrediyorsun.Yalnız navide kullanmak için 5800 bilgisayara usb ile bağlayıp ovi ile haritaları güncelliyorsun.tabiki ücretsiz olarak.Sonrada garmin programı ile ücretsiz navigasyon olarak kullanıyorsun.Dkonmatik ekranı ise tamamen harika.en küçük detaylara bile parmakla komut verebiliyorsun.Şuan için alınacak tek telefon 5800 dır.Bitmeden tükenmeden siz arkadaşlarıma öneririm.Şiddetle bende aybaşında alacağım.Yalnız bir önerim var Teknosa,Vatan veya Electro word den almayın.En ucuz Real markette.Saygılarımlafiyat +performans+özellik+sadelik+dizayn+zariflik+görünüş+kullanılabilirlik bakımından en güzeli 5800 dır.
yoksa neden cıkar cıkmaz (ilk altı ayda 4 milyon adet satsın ki? veya şöyle söyliyim NOKİA C.O gibi bir devin hangi modeli 6 ayda 4 milyon satmış? bu bir NOKİA için rekordur ve günümüzde şu zamanda peynir ekmek gibi satılıyor..SEBEP o fiyata bu özellikler...MÜKEMMEL.