Nokia Serisinin En İyi Telefonu Hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

mrtcn307

mrtcn307

Üye
3310 un üstüne tanımam :D

abuzer02

abuzer02

Üye
Diğerlerini kullanmadığım için bilmem ama symbian s60v2 için en güzel telefonlar
N70 ve 6630

222112

222112

Üye
Önce 6600 kullandım.
Sonra N70.
N70 6600 dan daha hızlı.
3G var.
S60 sistem.
En iyi Nokia demiyorum ama çok güzel bir telefon.
6630 dan daha iyi özellikleri var.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia n9 mee go :islik

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
N9 alabileceğim tek Nokia'dır :oke:

emrekekil

emrekekil

Üye
S40 olarak bence 6303 ama symbian v2 olarak n70

william75

william75

Üye
N95 8gb...

mustikirik

Üye
6700 slide den karizma hızlı bir telefon tanımıyorum hemde çok küçük ve şık

dejavu178

dejavu178

Üye
konu 2007 de acılmıs o zamanlar en populer 6300 ve N95'miş :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
paran varsa android isletim sistemli herhangi bir telefon. Ama cin mali yada cakma nokialari kastetmiyorum. Yada paran yoksa saglam kullanisli dayanikli ve 2. El almak ve satmakta para kaybetmicek yani degeri dusmeyen 6630 tavsiye ederim. (dusecegi kadar dustu zaten :) )

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
size gecen sene olan bir olayi anlatayim. Arkadasim nokia n95 markali tel. Aldi. Hemde 200 tl ye Orjinal Telin ozelliklerini bilmiyorum neyse arkadasin aldigi telin ozellikleri 2 sim kartli , tv , radyolu 2 kamerali (2. Kamerasi calistigini gormedim ama vardi.) n95 benziyordu ama cakma oldugu icin internete giremedi kisa bir sure sonra satti. Para eden tellerin cakmalarinin piyasada oldugu surece 6630 bence en iyisi parasal degeri nedeniyle cakmasi bence yoktur.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
nerden nereyee :)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
en iyi telefon kullanmasini bildigin teldir. Cunku paraya kiyip aldigin telefonu kullanamiyorsan 50 tl fiyatli telefondan ne farki var. Ulkemizde alo diyorsam bana bu yeter diyenler varken androitmis symbianmis bunlar bos. (ulkemizi kotulemek icin demiyorum. Yanlis anlasilmasin.)

javaberez

Üye
Bu konu kaç yıldır açık sunu soyleye bilirimki nokia telefon yaparken birine a ozeliqi koyerken diqerine b ozeliqi koyar.. Ben dokunmatik telefonları sewmedm çok telefon arastırdım dokunmatikleri saymazsak yine içlerinde en güzel xenon flaslı n82 i beqendim birde eklemek istiyorum en iyi cep telefonu e71 en iyi kameralı ceptelefonu n82 secılmis

Türe

Türe

Üye
Lumia 900

yunus5055

yunus5055

Üye
... Nokia artık geri kalıyor ... Androidi yakalayamiyor ... Nokianin geçmişine oranla Daha dünkı çocuk diye tabir edebileceğimiz htc , lg , xperia gibi modeller bile nokiayi bu konuda solda sıfır bıraktılar ... Bu nedir abi ya ... Şu anda samsung en iyi ve en tutulan marka olarak gözüküyor ...

... Başlı başına s1 , s2 , ve yeni s3 u bile yeter ...

( bu arada tel n70 :kıskıs: ) ... Paranın gözü kör olsun ...

Üst Alt