Nokia Serisinin En İyi Telefonu Hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
En son çıkan her zaman en iyisidir.bende N900 diyorum başkada birşey demiyorummm..bu telefonun özellikleri nokianın başka bir telefonunda yoktur arkadaşlar..kimse kendini kandırmasınnn yenisi çıkana kadar en iyisi N900..hoşçakalınn..

bayyyyyy :d:

werarce

werarce

Üye
n900 bence ama nokia bu hemen yenisini çıkartır :D

c2a4

c2a4

Üye
n97

veletsercan

Üye
NOKİA N95 8GB Her Zaman Baştadır ;) (x

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
5800 gibisi varmı be ne varsa 5800 da var :)

Çok da nickimde

Üye
n900 çok iyi ama bildiğim kadarı ile telefon değil. Telefon olarak X6 en iyisi gibi duruyor.

mrsogz

Üye
tabiki nokianın şu ana kadar çıkarmış olduğu telefon n900 dür....

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
5800 :d

Souldreath

Souldreath

Üye
Valla arkadaşlar genel olarak düşünmek gerekli bence ve 6600 kanımca en iyi nokia serisi telefondu. Şu an bir de 3d hızlandırıcısı olsa 5800 ın üstüne telefon tanımam ama 6600 bir dönüm noktasıdır :D Katılan olur mu bilmem :D

birzalim3448

Üye
E72 nokia nın en iyisi... :)

gavasa

Üye
bence en iyi telefonu N85 :naughty:
6300 hiç iyi değil:nono:

SilentOne

SilentOne

Üye
5210 şahane telefon :D

pruva

Üye
su an için en iyisi n900 ama cok pahalı bir telefoın be n86 8 MP kullanıyorum

jeki01

jeki01

Üye
selam. bende N79 var özellikler çok,
6600,3200,3310 kullandım onlar eskidi tabii, arkadaşda N97 mini var aynı özellikler hatta FM transmitter yok N97 minide.
N79 da özellik çok. tavsiye ederim.

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
fiyat/performans/tasarım ve teknolojinin şartlarının göz önünde bulundurursak bence 8310 :)

asadmavi

asadmavi

Üye
Evet arkadaşın dediği gibi bencede n79 du müthiş özellikleri var ancak çalışanı çok az problemli çıktı çogu şuan bence fiyat tasarım ve perfermons olarak 5800

zenci123

zenci123

Üye
x6 harika telefon aldım kulanıyorum süper

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
6300

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
fiyat +performans+özellik+sadelik+dizayn+zariflik+görünüş+kullanılabilirlik bakımından en güzeli 5800 dır.

yoksa neden cıkar cıkmaz (ilk altı ayda 4 milyon adet satsın ki? veya şöyle söyliyim NOKİA C.O gibi bir devin hangi modeli 6 ayda 4 milyon satmış? bu bir NOKİA için rekordur ve günümüzde şu zamanda peynir ekmek gibi satılıyor..SEBEP o fiyata bu özellikler...MÜKEMMEL.

Beko96batu

Üye
bence n98 Daha çıkmadı:kop:

Üst Alt