Nokia Serisinin En İyi Telefonu Hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

sarpx

sarpx

Üye
n73 kullanıyorum yaklaşık 10 aydır ve ben telefonuma A-ŞI-ĞIM...

Nisroc

Nisroc

Üye
$uanLık tartışması oLmaz tabiki N95 varken ama benim en cok beqendiqim 3250 express music :)

realraven

Üye
6120c kullanıyorum süper ama programlarının bulmak birza zor!

XXPOXX

XXPOXX

Üye
bennce 6500s çünkü sesi 6233 den fazla bunu dh forumunda okumuştum kamerasıda birçok n seri telefonuna göre üstün

murat_sago

murat_sago

Üye
6300 ben ondan çok memnunum tabi 6600 danda 2side süper bşi bence

intro

intro

Üye
nokia n70 gibi bi telefon daha yapmadı.. uyumluluğu mükemmel malzeme kalitesi emsalsiz işçilik süper.. n95'e gelince bu telefonu bilgisayarla kıyaslayanın aklından şupe ederim.. ne işçilik var ne malzeme kalitesi var sakız gibi bişey... içerik olarak iyi ama diğer yönleri sıfır.. n73 hakkında yorum yapmaya bile değmez 6680 gibi bişey o..

en baba telefon n70

ower

ower

Üye
n-70 sınıfının en iyi telefonu

mavitutku8

mavitutku8

Üye
bence 7610 kendim kullanıyorum diye demiyorum ama çok güzel:heyo:

AHMET2525

AHMET2525

Üye
bu da sorumu yaaa
n95 8gb varken:islik

sadistim

sadistim

Üye
6600

akrep35

Üye
n73 degismem hıcbır telefına ustelık camera mukemmel n95 ten bile daha iyi cekım yapıor

C01aY

C01aY

Üye
Tabikide N82 Black

acinar66

acinar66

Üye
bence n78.nokia'nın sitesinde yazıldığı gibi harbiden de tümözelliklerbirleşmiş. bu arada n96 da yolda

semihsel

semihsel

Üye
galiba fazla kullanan yok ama gerek dizayn gerekse işletim sisteminin hızlılıgı bana n82 de karar kılmamı sagladı.ben bu konuda cok gercekciyim.(bir cep telefonu satıcısı olarak) n95 de kullandım ama n82 piyasanın en iyisi suan...

serhat_55

Üye
tabiki 6630 telefon hızlı:heyo:

Soneday

Soneday

Üye
Şimdiye kadar en iyi telefon N70'dir sonra 6260

dawelbar

Üye
n70 den başka bişey kullanmayın :D

krativ

Üye
Nokia N93..:box

enes6128

enes6128

Üye
mohoaga ya katılıyorum bence de 6233

cursors

Üye
BEN DİYORUMKİ n73 n95 E TAKLA ATTIRIR FOTOĞRAF ÇEKİM KALİTESİNDE İNANIN N95 ÇOK KÖTÜ ÇEKİYOR FOTOĞRAFI ŞÖYLEKİ BUĞULU VE CANSIZ OYSA N73 DAHA BERRAK VE CANLI RENKLERDE FOTOĞRAF ÇEKİMİ YAPIYOR

Üst Alt