Nokia Serisinin En İyi Telefonu Hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

__ultrAslan__

Üye
N73 Me

44ali44

Üye
bence n96 cıktı o ve n99 cıkacak o n99 8 megapiksel 16gb vs..

panher

Üye
bence sana NOKİA E65 yakışır iyi telefon ses fazla çıkmıyor ama internette istedigin kadar gezebilirsin wlan da bağlanmalısın kablosuz ADSL olması lazım sorun yok baglan gez toz bende war yada 6630 tavsiyem olsun güzel sis destekgi var felan ses istersen N/^buyur fiyatı sanırım düştü begniyorsan 3 ünü düşün ( E65 6630 N73 ) :)

farukcicek

farukcicek

Üye
6233 e kimse laf söyliyemez ama biraz daha incesi çıkarsa mesala (6233i) diye daha iyi olur

turkiminator

turkiminator

Üye
N serıesınınen ğüsel telefonu bence n81 dır tek gecerı arkadaslar manyak telefon her bişi yapabılırsın cep bılgısayarı gıbı

suayb94

suayb94

Üye
7610 u unutmayın

degerli43

degerli43

Üye
6233

turkiminator

turkiminator

Üye
:oke: N 81 :oke:DIR ARKADASLAR TELEFONU ALDIM ALALIN BILGISAYRLA ISIM BITTII YANE SÜPER BİR TELEFON N95 DEN TEK FARKI NAVIGASYON ( ZATEN NAVIGASYON NE ISINE YARIYORKI ) :oke::sn:

pavilion

pavilion

Üye
n95 8gb kesinlikle süper, piyasadaki en hızlı telefon, şarjıda en az 2 3 gün gidiyor, fotoğraf olayına girmiyorum bile süper süper...

daffy

daffy

Üye
en son çıkan her zaman iyidir :D
:oke:

turkiminator

turkiminator

Üye
:oke:gosterıs :oke:kullanım :oke:hızlılık :oke:kolay kullanım:oke:hafıza buyuklugu :oke:.......:oke:her yonuyle n 81 tercıhımdır ve tavsıye ederım süpper telefon

akbiyik

akbiyik

Üye
N70 baba telefon

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
N95 Nokianın Amiral gemisidir arkadaşlar
Nokianın amiral gemisi n96 olmasın kardesım sen yanlış biliyor olmayasın n96 en iyi telefonu su anda türkiyede yok ama cok yakında sinamalarda diyerek bi esprı yapıım onun üstüne telefon yok bays:nono::oke:

tatar_2631

tatar_2631

Üye
Tabiki herkes kendi telini yazcak bak ben N73 ME diom mu :D 6600 bir efsanydi bi zamanlar bence

hbekil

Üye
n95 tam anlamıyla bir takoz arkadaşlar :):) nokianın amiral takozu :ehe 6120 classic is the best arkadaşlar.:cool görüntülü konuşma onda :cool gösteriş onda :cool boyutlarıda gayet küçük:coolbluetooth,hafıza kartı,s60 işletim sistemi vs vs herşey var boyutuna göre üstün özellikleri olan bi telefon çift kamera var ve flaşlı ve nokianın en hızlı telefonlarından biri

fantasy_1097

Üye
bende 8800 arte gold var en iyisi herhalde

destazgün

Üye
bana kalırsa n98 ama yine üstadlar daha iyi bilirler

nurikaratas

nurikaratas

Üye
Nokia N96.Türkiye ye daha gelmedi.birkaç özelliği de şunlar:
16 GB tel. hafızası
TV
128 MB RAM , 256 MB sistem hafızası
bakmak isterseniz:
:oke::oke::oke:

sowhat

Üye
n96 gelene kadar en iyisi n95 8gb arkadaslar.diger modelleri soleyenler bence ellerine hiç n95 8gb almamıslar :)

oguzreis

oguzreis

Üye
n73 music edition

Üst Alt