Nokia Serisinin En İyi Telefonu Hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

myigitsoy

Üye
N73

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bırakın N73 6300 6233 N95 en iyi telefon N96 karşılaştırma yapmak isteyen varsa gelsin herşey var bu telefonda

YORCUN

Üye
bende n95 8gb var ama en güzel telefonu bulmak çokta zor değil. nokia 5110 da 1995 te ilk çıktığında süper bi telefondu hele x-press kapak olması falan üstüne yoktu ve renk çeşitleriyle herkesin hava atmak için kullanabileceği inanılmaz bi cihazdı.Bu topic ilk açıldığında 63oo çok iyi telefondu evet ama benim telefonumda ilk çıktığında en güzeldi ama şimdi en yeni çıkan ve en pahalı telefon en güzeldir. Yinede çabuk eskiyen bu teknoloji oyuncaklarında en iyi telefon markası bence nokiadır , nokiada ise şu an en iyi modeller "n" serisinden çıkmaktadır. Mesela "n97 32gb" modeli...Siz bunu okuyunca eminim bundanda iyisi belkide piyasaya çıkmış olacaktır.

basertugrul

Üye
su anda n 97 en ıyısı dokunmatık ekran 32 gb hard dısk tytn 2 gıbı alt kısımdan Q klavye cıkyor ve 5800 gıbı 5 nesıl ıslemcısı var ıstersenız sahıbınden. comda satıyorlar yurt dısı ama turkıyede yok cıyaz. :))) bende 5800 kullanıyorum bu arada guzel telefon ama msn yuklemekte zorluk cekıyorum hep hata verıyor

salooo33

salooo33

Üye
bence 6630. çünkü 6630 ilk çıktıgında n95 ten veya 6300 dan daha fazla tutulmustu. emektarları unutmamak lazım :)

muratrap

muratrap

Üye
tabi ki de N96

ediesel

Üye
tabikide sonuna kadar n97

emreilhans

emreilhans

Üye
bence 6630

bf5

Üye
bence n 70 hergun en az 2 kere betona mermere cakılır ama hala sapasağlam :D:D

burhanbal

Üye
n82 nin üstüne telefon tanımam

--------------- Ekleme ---------------

bu sitede en çok n82 kullanıcısı olduğunu düşünüyorum.

ejder-

Üye
bence biraz bekle n 86 -8 megepiksel en iyisi

mutlumuc

Üye
herhalde kimse N 78 kullanmadı şu an piyasadaki en mükemmel telefon

ressam58

ressam58

Üye
Demekki sonuç olarak tüm Nokia modelleri SÜPER.Ne demişler telefonlar 2 ye ayrılır;
Nokialar ve Diğerleri!!!!!!!!

asedme

asedme

Üye
ne 6300 ya :S malmısınız sybian s40 onda n96 en iyisi n95 te amiral gemisi dogru

MMAKDA

MMAKDA

Üye
n97

kemal21

kemal21

Üye
n 73 en klas duran içlerinde ama bazen sahibini çok sıkıyor

ash54

ash54

Üye
bence şimdiye kadarki en iyi telefon N73tür:yuru.efsane olacak telefon valla .e serisinden ise e71 çıkmış :yuruharika bir telfon görünüşü hızı özellikleriyle muhteşem bide n97 çıkacak diğer dokunmatik telefonları tarihe gömecek:pro:

PalmerTech

PalmerTech

Üye
n79 :D

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
benim 6600 açık ara farkla

Üst Alt