Nokia Sensor Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Sensor Hakkında
arkadaslar sitede ufak bi arama yaptım ama sanki bulamadım gibi nokianın sayfasında (tr de yok galiba yonlendirme yapıyo) europe veya official a girip nokia sensor siye arattırdıgınızda bi sis prog cıkıyo bluetooth uzerinden msjlasma chat var tam bilmiyorum ama konusma da olabilir eger bu programı kullanan veya detaylı bi bilgiye sahip bi arkadasım varsa beni bilgilendirirse sevinirim bu arada programı downloada tıkladıgımda sayfayı acıp gondermiyor yani alternatif bir link olursa cok sevinirim... bilgilerinize teskkurler

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
hocam bi deneyeyim ama eger sitesini ziyaret ettiysen nokia nın farklı versiyonlar inşallah calısır. sende olmasan cevap yazanım olmayacak 3230 uyum ihtimali 6680 e gore yuksekmidir?

msw

msw

Üye
<div class='quotetop'>(amedian &#064; Apr 2 2006, 12&#58;32 AM) [post=308612]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hocam bi deneyeyim ama eger sitesini ziyaret ettiysen nokia nın farklı versiyonlar inşallah calısır. sende olmasan cevap yazanım olmayacak (
[/b][/quote]
Estğfrlh saolasın... Eğer çalışmazsa senin tel için araştırıyım istersen ama önce bi dene

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
ok dosya indi az sona kuruluma geciyorum

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
ustad olmadı n70inkini ben yalnız nokianın sitesindede bulamadım acaba daha bu tel için yapılmadımı diyecem olmaz adamlar tel.i cıkaralı kac ay oldu digerlerininki varken bunun olmaması mantıksız

msw

msw

Üye
Ok ben biraz araştırayım buraya yazarım yoksa yoktur kalan sağlar bizimdir

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
ugrastırmayım eger nokia da yoksa nerden cıkacak ustad belki 6680 olur diyorum ama ne desem yalan olur bunu 3230 unkini kurdum sadece tema ekranı oluyo programı acmıyo sona tekrar menuye dönuyo klaasık uyumsuz program yani

msw

msw

Üye
Şunu bir dene

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
6680 uyumlu versiyon bu 233 olan bakayım bende arastırıyodum ama n70 için olan bi versiyon bulamadım.. ustadım sanada ugras verdim gecenin bu saati. ne desem nasıl tesekkur etsem azdır.. basımızdan eksik olma inş. bu olur birde bunu deneyim olmassa dahada sis filan yuklemem

msw

msw

Üye
Evet en son 2.33 olanı ... N70 için şu an yok galiba ... Rica ederim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt