anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia'da Bizans oyunları dönüyor.Hatta Nokia bir ara Google ile anlaşmanın eşiğine gelmiştiki ne yaptı etti Microsoft adamlarından birini ceo olarak Nokia'ya soktu.Android'e gelirsek neresi çakma sorarım ? Yüz tanıyarak ekran kilidi açma olayı hangi işletim sisteminde var ? O mantıkla bakarsan Symbian Belle işletim sistemini bir incele derim, Android'in birebir çakması.Nokia bir telefon çıkartır Nokia 5555 (mesala yani) bu telefonda wireless, radyo gibi özellikler yoktur.Sonra Nokia gider 5556 diye bir model çıkartır öbür modeldeki eksik özellikleri buna koyar haydi bu sefer eski modeli almış olanların telefonları ellerinde patlar.Nokia'nın zibilyon tane model ile başaramadığını Apple iPhone ile başardı.
Çakma derken taklit demek istemedi,dandik demek istedi ki zaten öyle.
Android'deki yukarıdan çekince gelen çubuk benim bildiğim ios'ta sonradan çıktı ? Git eline bi Samsung Galaxy S2 alda bak bakalım işletim sistemi nasıl akıyor ?
Android'deki yukarıdan çekince gelen çubuk benim bildiğim ios'ta sonradan çıktı ? Git eline bi Samsung Galaxy S2 alda bak bakalım işletim sistemi nasıl akıyor ?
yahu konuda galaxy s2'nin lafı bile geçmiyor, aksın ne yapalım yani? Ama yok, illa fanboyluk yapacak, yerli yersiz laf atacak.
---------- Eklendi @ 11:12:17 ---------- Yazıldı @ 11:10:53 ----------
Hem windows phone bölümündeyiz, şimdi ios'ta üstten inen bildirim çubuğunu mu tartışacağız?
microsoft mobil alanda pazar payı istedigi gibi olacagını dusunmuyorum
ios ve android gelecegin sistemleri sanırım
androidin kaderi birazda oracle ile olan telif hakkı davasına baglı ve dava gidişatı sürekli google aleyhine işliyor davayı kaybederse çok büyük yara alır androidmicrosoft mobil alanda pazar payı istedigi gibi olacagını dusunmuyorum
ios ve android gelecegin sistemleri sanırım
Steve Jobs en başından beri Android'in çakma bir işletim sistemi olduğunu ve Android'i bu nedenle sevmediğini hatta nefret ettiğini söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?