Furkan Emekli Üye Yani v60.0.003 sürümü gözükmüyor.Arkadaşın dediği gibi yap olmazsa forumda var bunun çözümü bak Hazır o dediğin soft format hard format Kırmızı tuş + Yeşil tuş + Kamera tuşu + Telefonu açma kapama tuşu - - - Eklendi - - - Ile yapacaksın
Yani v60.0.003 sürümü gözükmüyor.Arkadaşın dediği gibi yap olmazsa forumda var bunun çözümü bak Hazır o dediğin soft format hard format Kırmızı tuş + Yeşil tuş + Kamera tuşu + Telefonu açma kapama tuşu - - - Eklendi - - - Ile yapacaksın
erkan5441 Üye Konu Sahibi Kırmızı tuş + Yeşil tuş + Kamera tuşu + Telefonu açma kapama tuşu bunlara sırasıyla bas... ama uyarı!!!! telefondaki bütün veriler silinecek!!
Kırmızı tuş + Yeşil tuş + Kamera tuşu + Telefonu açma kapama tuşu bunlara sırasıyla bas... ama uyarı!!!! telefondaki bütün veriler silinecek!!
erkan5441 Üye Konu Sahibi abacılı' Alıntı: hard format *#7370# ile yapılan mı Genişletmek için tıkla ... Kırmızı tuş + Yeşil tuş + Kamera tuşu + Telefonu açma kapama tuşu bunlara sırasıyla bas... ama uyarı!!!! telefondaki bütün veriler silinecek!! - - - Eklendi - - - abacılı' Alıntı: teşekkür ederim arkadaşlar bir deneyeyim Genişletmek için tıkla ... ne demek her zaman
abacılı' Alıntı: hard format *#7370# ile yapılan mı Genişletmek için tıkla ... Kırmızı tuş + Yeşil tuş + Kamera tuşu + Telefonu açma kapama tuşu bunlara sırasıyla bas... ama uyarı!!!! telefondaki bütün veriler silinecek!! - - - Eklendi - - - abacılı' Alıntı: teşekkür ederim arkadaşlar bir deneyeyim Genişletmek için tıkla ... ne demek her zaman
erkan5441 Üye Konu Sahibi yunuq58' Alıntı: ya bounce sis dosyası indirdim olmuyo yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla ... neden olmuyo arkadaşim? Hata mi verdi_?
yunuq58' Alıntı: ya bounce sis dosyası indirdim olmuyo yardım edin lütfen Genişletmek için tıkla ... neden olmuyo arkadaşim? Hata mi verdi_?
abacılı Üye hard format attım yine güncelleme yok diyor - - - Eklendi - - - hard format attım yine güncelleme yok diyor
hard format attım yine güncelleme yok diyor - - - Eklendi - - - hard format attım yine güncelleme yok diyor
erkan5441 Üye Konu Sahibi abacılı' Alıntı: hard format attım yine güncelleme yok diyor - - - Eklendi - - - hard format attım yine güncelleme yok diyor Genişletmek için tıkla ... arkadaşım ofw mi kullanıyorusun? yoksa CFW Mİ?
abacılı' Alıntı: hard format attım yine güncelleme yok diyor - - - Eklendi - - - hard format attım yine güncelleme yok diyor Genişletmek için tıkla ... arkadaşım ofw mi kullanıyorusun? yoksa CFW Mİ?