Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

yok olmaz.

mermurat

Üye

Yukarıdaki soruma cevap veren yok mu arkadaşlar??

Bütün gün şu hatayı düzeltebilirmiyim diye uğraştım!!!
Error 1301. Cannot create the file. A directrory with this name
already exist.

Yani phoenix kuruyorun ve bana bir msi dosyası veriyor. Onu klikliyorum instal ın ortalarında bu hata çıkıyor. Dosyalara yeni adlar verdim olmadı, farklı yerlere taşıdım olmadı!!! Bilen veya sorunu yaşayan bir arkadaş yardımcı olabilirmi?

manyaqqq

Üye
tek kelıme ıle helal olsun ben yaptım hıc bır sorun cıkmadı =) olleyy bee

semircom

Üye
ii aksamlar c 7ye format attım videolerı dogru duzgun izlymyorum bi yardım edebilirmsnz??

herkese iyi forumlar navifim indir ama kuramııyorum
uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135). sonlandırmak için tamam düğmesine tıklatın diyor
ustalardan yardım bekliyorum

curse.

Üye
şuan flash başladı inş. bi problem çıkmaz telefonda test mode nokia yazıyor bu normalmidir?

----------Eklendi @ 14:35:04 ---------- Yazıldı @ 14:13:53 ----------

eeevet telefonun kızlık gitti öldü dead flash attım garantide gitti o zaman yok mu şöyle bi kaliteli yazılım onu yükleyelim madem cort oldu telefon

----------Eklendi @ 15:04:25 ---------- Yazıldı @ 14:35:04 ----------

25.7 yükledim tşkkürler

ya yardım edecek kimse yokmu navifirim açılmıyor lütfen
phoneix telefonumu görmüyor telefon açılmıyor sadece titreme var

her ne kadar kimse sorunuma yardımcı olmasada
bir şekilde okuya okuya araştıra araştıra çözdüm
emeği geçen geçmeyen herkese teşekkürler

didikole

Üye
refurbish e bastım flahlamadı bir üstteki tuşa bastım n8 öldü açılmıyor neyapmalıyım

c6-01 için yokmu arkadaşlar phoenixle olmuyor..

Arkadaşlar her şeyi yapıyorum phoenix i açtığımda telefon bağlantısı kesiliyor. Bir daha usb kablosunu taktığımda bu sefer telefonu görmüyor. Nasıl Yapabilirim Yardımcı Olabilecek arkadaş varmı? Birde USB kablosunu her taktığımda MTP Device donanımı yüklemeye çalışıyor. Yüklüyor bir daha tekrar çıkıyor yeni donanım bulundu diye.

_ardaa

Üye
ben nokia suite ile güncelleyemiyorum tam güncellemeye başlıyor usb bağlantısı kopuyor bende flashlayayım dedim ama flashlarken de tam işleme başlıyor scaning image files yazıyor sonra usb connect failed yazıyor telefon kapanıp açılıyor, kaç kez format attım(soft format) ama işe yaramadı telefon da donanımsal bir sorun mu var acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Anna 025.007 sürümünüden belleye geçilmiyormuş galiba, konudaki anlatımdan 024.001 sürümüne geçsem belleyi yükleyebilir miyim arkadaşlar?

serinaga

Üye
Anna 025.007 sürümünüden belleye geçilmiyormuş galiba, konudaki anlatımdan 024.001 sürümüne geçsem belleyi yükleyebilir miyim arkadaşlar?

Ağa herkes çatır çatır belleye geçiyo, hepside mi 24.1 ??? Hiç mi 25.7 yok ??? Nerden duydun ki ?

cengizx1

Üye
arkadasım paylasımın ıcın sagol ama ben bu ındırdıgımız dosyaları nereye atıcagımızı cozemedım bı turlu programla flashing atıyom ama dosyaları nereye atıcam bı yardımcı olursan sevınırım

suskunq

Üye
c6-01 içinde bir anlatım olsa iyi olur en kısa zamanda bekliyoruz bide ben güvenlik kodunu unuttuym benim ne yapmam lazım