ben hollanda sürümünü yükledim .. iyi güzel calısıyo sıkıntı yok da şimdilik. Wi-fi problemi var orayı anlamadım .baglantıyı goruyo baglan diyorum baglantı kurulamadı Baglantı kullanılmıyor... diyo hemen. yardımcı olacak varsa makbule geçer.
ben hollanda sürümünü yükledim .. iyi güzel calısıyo sıkıntı yok da şimdilik. Wi-fi problemi var orayı anlamadım .baglantıyı goruyo baglan diyorum baglantı kurulamadı Baglantı kullanılmıyor... diyo hemen. yardımcı olacak varsa makbule geçer.
anna yükledikten sonra telefonun yazılımını güncelle dediğin zaman 2 anna güncellemesi geliyor onlardan biri açıklamalarda wi-fi ile ilgili şeyler geçiyor güncelleme yaparsan sorun gidebilir diye tahmin ediyorum
dün gece biraz buna biraz diğer konuya bakarak ilk defa Flash attım ama telefon üzerinden güncelleme yaptıktan sonra bazı uygulamaları yüklemiyordu flash tan sonrada yüklemiyor ing yapınca yüklüyor ?..
çok saol.. bugün vaktim yok ama yarın deniycem.. bu arada flaşlamadan önce < factory settings> den < delete data and restore > yapsam olur mu? yoksa sadece < restore > mi yapayım? cvp verirseniz çok sevinirim..
saolasın yarın sabah deniycem artık.. ve maalsef bugün şarjım 20 saat bile dayanmadı topu topu bütün gün toplamda 15 dk konuştum telefonla ve başka hiçbir şey yapmadım.. nasıl iş anlamadım.. şimdi inşallah flaşladıktan sonra ve bu Anna yı atınca böyle birşey yapmaz , yoksa downgrade ile pr1.2 yüklücem ve anna yı düzeltene kadar yada düzgün bi belle güncellemesi gelene kadar eski versiyon takılcam abi.. 4 gün şarjı giden telefon şimdi 1 gün bile dayanmıyor ..
tamam resimler ve videoların oldugu dosyayı yani 9. dosyayıda rm-596 nın içine atmam gerekiyorrmuş o dosyayıda navifirmden indirip produkt atarak flash atma işlemini tamamladım tşk ederim arkadaşım saol paylaşım için..
nafirmle dowland yaprkn yuzde 26 da takılı kalıo bu 91 mb olan netimde sıkıntı yok gayet hızlı nedn takılıyo ?brde sondaki 750 mb lık olan n işe yarıyo indirelimmi onuda