Bana kalırsa çözünürlük, uygulama kolaylığı her konuda yetersiz, gereksiz. Yani bu benim görüşüm. Açıkçası ben procam ve fotor uygulamasının birleşiminde olan bu uygulamada pek bir üstünlük göremedim. Arkadaşa katılıyorum, ya yepyeni bir uygulama yada hepsinin birleştiği bir uygulama üstünlük sağlayacaktır
Nokia kamerada Smart lense geçtiğinde kalitenin bozulması kötü ama Black ile düzeleceği kanaatindeyim.
Hafta sonu kursta arkadaşım 2700 tlye iphone 5S almış ondada kamerada video modunda tırtlıyor ve gelen aramalarda bazen reddet tuşu çıkmıyor...7.1 beta geldi halen sorunları bitmedi..
Nokia kamerada Smart lense geçtiğinde kalitenin bozulması kötü ama Black ile düzeleceği kanaatindeyim.
Hafta sonu kursta arkadaşım 2700 tlye iphone 5S almış ondada kamerada video modunda tırtlıyor ve gelen aramalarda bazen reddet tuşu çıkmıyor...7.1 beta geldi halen sorunları bitmedi..
ışığın iyi olması grenleri azaltır, odak ve derinliğin iyi olması için bir cisme makro yapacak kadar yaklaş hatta cisim fotoğrafın yüzde ellisini kaplarsa daha iyi olur