Haber Nokia Refocus Pureview Lumialar Için Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

n000k

n000k

Üye
Maalesef nokianın bu tavru beğenilmiyor çıkarıyosan tüm cihazlara çıkar bu uygulamada 520 620 625 720 820 ye kurulamıyor

başlıktan belli neden kurulamadı zaten.bu saydıkların pureview li lumialarmı?? değiller.o yüzden kurulamaz :)

beats

beats

Üye
:tşk:

turbocore35

turbocore35

Üye
başlıktan belli neden kurulamadı zaten.bu saydıkların pureview li lumialarmı?? değiller.o yüzden kurulamaz :)
anladım bende biliyorum olmadıgını ancak uyarlıyamazlarmı bu cihazlara göre her türlü yaparlar ama işlerine gelmiyor kardeşim .:D.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
lumia 1320 ye yüklenir mi?

dakamon

dakamon

Üye
920 ve ustu her telefona yüklenir 920 den sonraki tüm üst seviye teller purewive özellikli kameralı teller.

alical33

alical33

Üye
1320 de pureview yok 5mp af kamera var bildiğim kadarıyla

BelaMonte

BelaMonte

Üye
birine daha sormuştum lumia 1320 de pureview yok demişti biri. Ama oıs var. Şimdi nereden oğrenebileceğiz bu telefonda olur olmadığını? Yoksa hayal kırıklışığı olacak..

turbocore35

turbocore35

Üye
yok .:D.
birine daha sormuştum lumia 1320 de pureview yok demişti biri. Ama oıs var. Şimdi nereden oğrenebileceğiz bu telefonda olur olmadığını? Yoksa hayal kırıklışığı olacak..

turbocore35

turbocore35

Üye
ben yok diye biliyorum
  • Ana kamera sensörü: 5 MP
  • Ana kamera odak tipi: iki aşamalı çekim tuşu ile otomatik odak
  • Kamera dijital zoom: 4 x
  • Sensör boyutu: 1/4 inç
  • Ana kamera f-number/aperture: f/2.4
  • Kamera odak uzaklığı: 28 mm
  • Kamera en az netlik mesafesi: 10 cm
  • Kamera görüntü formatları: XMP, JPEG / Exif
  • Flaş türü: LED flaş
  • Flaş çalışma aralığı: 1,0 m
  • Flaş modları: Kapalı, Otomatik, Açık

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bir sitede daha okudum pureview olmadığınıda hatırlatalım diyordu. Ama bilmiyorum inşallah vardır. Çünkü böyle siteler pek inandırıcı değil. Kaç tane sitede lumia 1320 4 çekirdekli diyordu. Maxicep in kendi sitesi bile s8 işlemci bar diyordu. İnşallah purewiev vardır. ....
ben yok diye biliyorum

• Ana kamera sensörü: 5 MP
  • Ana kamera odak tipi: iki aşamalı çekim tuşu ile otomatik odak
  • Kamera dijital zoom: 4 x
  • Sensör boyutu: 1/4 inç
  • Ana kamera f-number/aperture: f/2.4
  • Kamera odak uzaklığı: 28 mm
  • Kamera en az netlik mesafesi: 10 cm
  • Kamera görüntü formatları: XMP, JPEG / Exif
  • Flaş türü: LED flaş
  • Flaş çalışma aralığı: 1,0 m
  • Flaş modları: Kapalı, Otomatik, Açık

turbocore35

turbocore35

Üye
Bir sitede daha okudum pureview olmadığınıda hatırlatalım diyordu. Ama bilmiyorum inşallah vardır. Çünkü böyle siteler pek inandırıcı değil. Kaç tane sitede lumia 1320 4 çekirdekli diyordu. Maxicep in kendi sitesi bile s8 işlemci bar diyordu. İnşallah purewiev vardır. ....
evet yok Lumia 1320′de PureView kamera teknolojisinin bulunmadığını da belirtelim nokia da yazmamış demekki yok .:D.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
625 için varsa bir sıkıntısı yok :D

Üst Alt