Maalesef nokianın bu tavru beğenilmiyor çıkarıyosan tüm cihazlara çıkar bu uygulamada 520 620 625 720 820 ye kurulamıyor

anladım bende biliyorum olmadıgını ancak uyarlıyamazlarmı bu cihazlara göre her türlü yaparlar ama işlerine gelmiyor kardeşim .başlıktan belli neden kurulamadı zaten.bu saydıkların pureview li lumialarmı?? değiller.o yüzden kurulamaz![]()
.Bölgeyi değiştiriyor muyuz ?Ben de dün akşam bu şekilde yükledim
.
Bölgeyi değiştiriyor muyuz ?
yüklenirlumia 1320 ye yüklenir mi?
Bende olmadı amagerek yok ..

.birine daha sormuştum lumia 1320 de pureview yok demişti biri. Ama oıs var. Şimdi nereden oğrenebileceğiz bu telefonda olur olmadığını? Yoksa hayal kırıklışığı olacak..
son nokta reis yok diyor daha fazla kurcalamayınyok ..

hayııııır
![]()
ben yok diye biliyorum
- Ana kamera sensörü: 5 MP
- Ana kamera odak tipi: iki aşamalı çekim tuşu ile otomatik odak
- Kamera dijital zoom: 4 x
- Sensör boyutu: 1/4 inç
- Ana kamera f-number/aperture: f/2.4
- Kamera odak uzaklığı: 28 mm
- Kamera en az netlik mesafesi: 10 cm
- Kamera görüntü formatları: XMP, JPEG / Exif
- Flaş türü: LED flaş
- Flaş çalışma aralığı: 1,0 m
- Flaş modları: Kapalı, Otomatik, Açık
evet yok Lumia 1320′de PureView kamera teknolojisinin bulunmadığını da belirtelim nokia da yazmamış demekki yok .Bir sitede daha okudum pureview olmadığınıda hatırlatalım diyordu. Ama bilmiyorum inşallah vardır. Çünkü böyle siteler pek inandırıcı değil. Kaç tane sitede lumia 1320 4 çekirdekli diyordu. Maxicep in kendi sitesi bile s8 işlemci bar diyordu. İnşallah purewiev vardır. ....
.
ama neyse...evet yok Lumia 1320′de PureView kamera teknolojisinin bulunmadığını da belirtelim nokia da yazmamış demekki yok ..
ben android için ağlıcam asıl .Odama geçip bir süre ağlayacağımama neyse...
.