Nokia phi yurtdişi fiyatı 935 dolar olacak.

bu cihazda 12 mp kamera bekliyorum açıkçası abi ama fiyatı nedir onu da görmek lazım sen bunu almıycan di mi abi asıl amirali beklersin heralde

bu fiyat resmi degil. Ama şoyle soyluyeyim ben nokiayi takip etmeye başladigimdan beri eldar murtazin bir şey soylediyse mutlaka dogru cikmiştir. Rusya satiş fiyati icin de bu rakami soyledi ElMu.
Hocam o zaman yazık oldu Nokia'ya diyeyim direk.Türkiye'de 2000 lira olan GSIII 600 küsur dolardan satılıyorken bırak purephi'yi phi bile çok pahalı olur ki bu kadar fiyatı 2 çekirdekli bir telefon bir kenera 4 çekirdekli bir telefon bile zar zor hakeder.Yani çok ama çok sağlam bir şey olmalı bu durumda.Purephi'de dediğim gibi minumum 3000 liradan gelir o zaman -.-
fakat şoyle bir durum var atlas veya arrow kod adli cihazin da fiyati olabilir bu rakam. Phi orta seviye bir cihaz ve orta seviye icin ucuk bir rakam.

Hocam arrow ya da atlas ikisinden biri beklenen pureviewli tepe cihazı değil dimi ? Öyle değilse eğer 935 dolar çok ama çok yüksek bir fiyat.Gerçi pureview'li bir model olsa bile çok pahalı heleki Wp henüz bir çok kişi için alınası olmamışken...Sizce bu 2 cihazdan biri beklenen amiral gemisi mi ? Bilmiyorum yani yurt dışı fiyatlarını birebir TL'ye çevirince normal gözüküyor ama bu fiyat hem yurtdışı için hemde yuriçine gelince binen vergiler eklendiğinde ülkemiz için çok abartılı bir fiyat.Neredeyse 1000 Dolar.1000 dolar ne demek ya![]()
Bu arada 5 Eylül'de amiral gemi olarak sunulacak "Phi" modelinin dışında,
orta sınıf olarak sunulacak diğer modelin kod adı da belli olmuş.
"Arrow" ismiyle AT&T ve T-Mobile'a geliyormuş.
Bir de hemen hemen aynı özelliklerle Verizon'a gelmesi beklenen
"Atlas" kod adlı cihaz varmış ancak bu cihaz aynı gün değil de daha ileri bir tarihte tanıtılacakmış.
arrow ve atlas ayni cihazlar. Arrow şimdilik sadece at&t ve t-mobile icin abd'de satişa cikacak atlas ise arrowun global versiyonu olucak.
Phi'nin donanımına ilişkin çeşitli bilgiler sızarken henüz bunların özellikleri tam olarak sızmamış.
Bekleyip göreceğiz artık önümüzdeki günlerde.
Eğer daha önce sızan o üç resim doğruysa ortadaki muhtemelen Arrow'a ait.
Zaten şekil olarak 710'a da benziyordu.
2 hafta daha gercekmi sahtemi olduğu belli olmayan sızıntılarla idare edeceğiz artık.
ben hala bu bilgilerden şupheliyim. Nokia tarihinde hic bu kadar bilgi sizdirmamişti oyuzden surpriz bir cihaz cikabilir ortaya.
sanırım en güzel sürpriz pureviewli bir cihaz tanıtması olur.abi zaten Nokia dan bi eleman bu sızan bilgilerle ilgili konuşmuştu dedikodulara aldırmayın,hiçbişey o kadar basit değil demişti bekleyip görelim bakalım neler olacak.. Ali abi alalım çayımızı böreğimizi beraber izleyelim tanıtımları![]()

5eylul carşamba Tsi:16:30 da başliyacak![]()

5eylul carşamba Tsi:16:30 da başliyacak![]()