nokia pc ye messaj yedekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc ye messaj yedekleme
merhaba arkadaşla n8 kullanıcısıyım yaptığım bütün bilgileri arşivleme gibi bi hastalığım var malesef mesajları pcye depolamayı biliyorum ama nokia suite in bi uzantısı var öyle depoluyo mesajları pcden açıp bakamıyorsun sadece teleofndan silinirse pcye telefonu bağlayıp nokia suite deki yedeklemeyi geri yükleyerek bakabiliyorsun yani bu yöntem pcye arşivleyip pcden tekrar bakabilmene yaramıyor nokia pc suite da isede tek tek atıyor gelen giden mesajları çok düzensiz yani benim istediğim şey telefonda diyaloglar sıralı gözüküyor ya pcdede öyle bi program varmıdır acaba yani telefondaki gibi mesajlar pcye atıncada telefondan bağımsız öyle düzenli bakıp incelenebilirmi öyle bir program varsa veya yapılabiliyorsa çok makbule geçer gerçekten ve her arkadaşımızın işine yarar eminim herkes kullanıcaktır

onurca06

onurca06

Üye
güzel bir konuya parmak başmışsın arkadaşım birisi bunun çözümünü bulur ins çünkü bana da lazım :)

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
forumdaki arkadaşlarımda senin gibi destek verirse bence hiçde zor birşeye benzemiyor hocalarımız böyle bir program yaratabilir ben inanıyorum ve çokda işe yarayacağından eminim sonuçta mesajlarımızıda düzenli bir şekilde kayıt altına alabilicez bu sayede. Aynı telefondaki baloncuklu alt alta gözüken diyalog gibi gözükürse pc dede herkes çok memnun kalır ben eminim keşke bilgim olsaydıda tasarlayıp sizinle paylaşabilseydim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt