Nokia pc suite-(internete bağlanamıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
Nokia pc suite-(internete bağlanamıyorum)
Merhaba arkadaşlar;
nokia 6300 telefnuma uyumlu 7.1 sürümünde nokia pc suite kullanıyorum.telimde yaptığm işlemleri pc de yapabiliyorum ancak internete bağlanmayı tıkladığmda"yùklü nokia modemi yok.
Lütfen Nokia connectivity cable sürücüsünü yükleyin yazıyor"
alt tarafta yardım a girip snra dnetim masasndan gerekli işlemleri yapıyorum yinede girmıyor teli kapatıp tekrar açtım,pc kapatıp tekrar açtım,pc suiteyi kaldrıp tekrar yükledm ama sorun çözlmedi.yardımlarnızı bekliyorum.

muamman

Üye
kardeş pc suite i açıp "Telefon bağlamak için burayı tıklatın." yazan yeri görcen sol tarafta. ona tıklayıp adımları takip edecen ve otomatikmen nokıa cable driver yüklencek...Umarım anlamışsındır.Kolay gelsin.

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
kardeş pc suite i açıp "Telefon bağlamak için burayı tıklatın." yazan yeri görcen sol tarafta. ona tıklayıp adımları takip edecen ve otomatikmen nokıa cable driver yüklencek...Umarım anlamışsındır.Kolay gelsin.

telefnu kablo bağlantsı olarak seciyorum sonra menü açılyor internete bağlanma ikonunu tıklıyorum dedğm yazı çıkyor.
Ve telfna uyumlu modm seçndiyor öyle bı seçenek yok.denetm masası>telfn ve mdem seçn. Gerekli işlemleri yaptım yine olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...