spawnozkan
Üye
Nokia Ovi Suite ie 5800a program yükleyemiyorum
Arkadaşlar ben 5800 kullanıcısıyım daha dün v40 yükleyene kadar Nokia Ovi Suiteile telefona sürekli olarak program yükleyebiliyordum ama ne zamanki v40 ı kurdum cihaza program atamıyorum Nokia Ovi Suite sorunsuz calışıyor senkronizasyonlarıda yapıyor telefonda gatet güzel bir şekilde bağlanıyor pc ye ama bir program yüklemeye kalkınca Nokia Ovi Suite programı telefona kurmaya çalışıyor hatta yüklmeyi tamamlayın diye mesaj bile viriyor ama bu mesajdan sonra telefon kuruluma geçmeden telefonun ekranında "işlem bşarısız! zaten yükleyici kullanılıyor" diye bir mesaj geliyor ve yükleme yapmıyor.
Arkadaşlar bunu nedeni nedir bana yardım edin telefonuma yükleme yapamıyorum sorun Nokia Ovi Suite demi telefondamı ha bu arada Nokia Ovi Suite te dün güncellemeden oöce tamamen kaldırıp yeniden kurmuştum.yani hem Nokia Ovi Suite hemde telefonun versiyonu yeni kuruldu acaba birinde hatamı yaptım
--------------- Ekleme ---------------
arakadaşlar yokmu bi çaresini bilen telefon hiç bir programı kabul etmiyor pc suitide denedim olmuyor destek yazılımını kurmuyor hata veriyor nedir bu ya hiç bir şekilde telefona birşey kuramıyorum ama senkronizasyon tıkır tıkır çalışıyor yardım lütfennnn
Arkadaşlar bunu nedeni nedir bana yardım edin telefonuma yükleme yapamıyorum sorun Nokia Ovi Suite demi telefondamı ha bu arada Nokia Ovi Suite te dün güncellemeden oöce tamamen kaldırıp yeniden kurmuştum.yani hem Nokia Ovi Suite hemde telefonun versiyonu yeni kuruldu acaba birinde hatamı yaptım
--------------- Ekleme ---------------
arakadaşlar yokmu bi çaresini bilen telefon hiç bir programı kabul etmiyor pc suitide denedim olmuyor destek yazılımını kurmuyor hata veriyor nedir bu ya hiç bir şekilde telefona birşey kuramıyorum ama senkronizasyon tıkır tıkır çalışıyor yardım lütfennnn