esas_cocuk
Üye
Nokia ovi suit 2.0.002.48 en son sürüm çıkmıştır 01.02.2010 ( 5800-n97 )
İLGİLENEN ARKADAŞLAR OVİ SUİT İN YENİ VERSİYONU CIKTI
HATALAR GİDERİLMİŞ...
YAZILIM GÜNCELLEME SORUNLARI EN AZA İNDİRGENMİŞ...
TELEFONU BİLGİSAYARA BAĞLANMA SORUNLARI ORTADAN KALDIRILMIŞ...
DOWNLOADLAR HIZLANDIRILMIŞ...
ARAYÜZ SADELEŞTİRİLMİŞ
MÜZİK..UPDATER..MAPS LER VS... BİRLEŞTİRİLMİŞ
VS.VS. ÖNEMLE YÜKLEMENİZİ RİCA EDERİM...
TIKLA BU BAĞLANTIDAN İNDİR...
LÜTFEN BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN...
--------------- Ekleme ---------------
ali71987, memolerus konuyu 29 kişi görüntülemiş fakat iki arkadaşımız tşk etmiş millet sömürgeci olmaya başmamış ya bir tşk butonuna basmak bu kadar mı zor? paylaşmak güzeldir ama kirletilmedikçe... konuyu görüntüleyip işlerini halleden arkadaşlara ben tşk ediyorum...
ali71987, memolerus konuyu 29 kişi görüntülemiş fakat iki arkadaşımız tşk etmiş millet sömürgeci olmaya başmamış ya bir tşk butonuna basmak bu kadar mı zor? paylaşmak güzeldir ama kirletilmedikçe... konuyu görüntüleyip işlerini halleden arkadaşlara ben tşk ediyorum...
HATALAR GİDERİLMİŞ...
YAZILIM GÜNCELLEME SORUNLARI EN AZA İNDİRGENMİŞ...
TELEFONU BİLGİSAYARA BAĞLANMA SORUNLARI ORTADAN KALDIRILMIŞ...
DOWNLOADLAR HIZLANDIRILMIŞ...
ARAYÜZ SADELEŞTİRİLMİŞ
MÜZİK..UPDATER..MAPS LER VS... BİRLEŞTİRİLMİŞ
VS.VS. ÖNEMLE YÜKLEMENİZİ RİCA EDERİM...
TIKLA BU BAĞLANTIDAN İNDİR...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LÜTFEN BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN...
:
))