• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia Ovi Store'de, Ücretsiz Yaya ve Sürücü Navigasyonu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Store'de, Ücretsiz Yaya ve Sürücü Navigasyonu!
Nokia’nın online uygulama mağazası olan Ovi Store’de gün içerisinde yayınladığı ücretsiz GPS hizmeti sunacak. 74 ülkede, 46 farklı dil seçeneği ile Garmin ve TomTom gibi büyük GPS hizmeti sağlayıcılarını zor durumda bırakacak olan uygulama; 180 farklı ülkenin ayrıntılı haritasını sunacak. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, Mart 2010′dan itibaren GPS destekli ve Nokia etiketini taşıyan tüm akıllı telefonlarda, yaya ve sürücü navigasyonu ile Lonely Planet ve Michelin seyahat rehberi Ovi Harita ile birlikte ücretsiz olarak hediye edilecek.

Uygulama şuanda Nokia’nın; E72, X6, N97 Mini, E55, E52, 6370 Classic, 6710 Navigatör, 5800 XpressMusic,5800 Navigition Edition ve 5230 isimli cihazlarına destek sağlıyor. Eğer sizde bu cihazlardan birine sahipseniz uygulamaya buradaki üzerinden ulaşabilirsiniz.

turkiminator

turkiminator

Üye
saol hacıda. bişi sorcam mesela garmin gibi ücret istemiyor demi ? :S

Progressivity

Progressivity

Üye
ücretsiz diyo be arkadaşım ya konu başlığında :kop:

kutaykut

kutaykut

Üye
peki kardeş uygulamanın olduğu telefonların ne özelliği varda şuanda onalarda uyguluyolar yani benim telefonum e71 ben faydalanamıycam mı??

cgedikk

cgedikk

Üye
arkadaşlar ben bu adresden ücretsiz yazılımı telefonuma indirdim.kur dediğimde hata veriyor.yüklenemiyor erişim yok diyor.5800xpress music telefonum.yardım:(

samur45

Üye
bn şimdi kurdum ama wlandanmı ücretsiz yoksa mesela turkcell wap tandamı ücretsiz bu

rapman

rapman

Üye
inşallah N95'e de ücretsiz yaparlar.

cgedikk

cgedikk

Üye
arkadaşlar yarım ederseniz sevinicem bu yazılımı kuramıyorum erişim yok hatasını veriyor.5800xm?

dostbaranx

Üye
26 Ocak Salı gününden itibaren, desteklenen şehirlerin Ovi haritaları ve sesle yönlendirme sistemleri, önce 10 modele sonra da GPS'in mevcut olduğu tüm telefonlara yüklenebilecek. 'nın harita ve navigasyon servisi, 2 yıllık süre boyunca geçerliliğini koruyacak.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
benim cihaz yok listede sağlık olsun :D

altanmg

Üye
bu bilgini kaynağı nerededir. basında 1-2 yerde gördüm ama nokia nın yada ovi nin web sitelerinde bir bilgi verilmemiş.

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
çok teşekkürler ben indirdim bakalım bu sefer harita heryeri göstercek mi

rwo

Üye
arkadaşlar bişey sorcam peki ozaman bu nokianın çıkarıcağı 5800 navigasyon paketinin artısı ne olucak?
şuan bunu yükledim ve nokia map yerine artık bu çıkmaya başladı.zaten nokia map lede ara yüzü çok benzer.

yagizbogac

yagizbogac

Üye
arkadaşlar ben yükledim uyguamayı n95 e açtım hatta ama n95 için free licence yokmu ben lisanslarımda bulamadım ücretsiz lisans tam olarak nasıl olacak benim telefonum mu desteklemiyor? yardımcı olursanız sevinirim :)

mailinator1

Üye
Nokia sitesinden sms ile gelen download adresinden yükleyici indirdim.Kurma esnasında bu yazılımın bana uygun olmadığı mesajı ile karşılaşıyorum.Nokia Softwrae update ile kontrol edin diyor.Onu yaptığım zaman ise versiyonunuz güncel diyor.Anlayacağınız 5800 ime bu ücretsiz yazılım kuramadım.

ve78el

ve78el

Üye
arkadaslar ben 22 ocak cuma gunu denedim .kurdum.gps beklenıyor dıo ama bi turlu olumuo. ama ben evin içindeydim .evin içinde kotucekıyomus galıba .telefonum 5800xm black.

dreamer1981

Üye
Arkadaşlar 5800XM siyah telefonum var

Her yüklemeye çalıştığımda yüklememin sonunda bilinmeyen hata 5 uyarısı alıyorum ve yüklenmiyor.

Telefon sürümüm 40 son sürüm...

turkiminator

turkiminator

Üye
ben indiremedim arkadaşlar yah.. telefon numarası fln. :S

dreamer1981

Üye
Arkadaşlar 5800XM siyah telefonum var

Her yüklemeye çalıştığımda yüklememin sonunda bilinmeyen hata 5 uyarısı alıyorum ve yüklenmiyor.

Telefon sürümüm 40 son sürüm...

Arkadaşlar telefon sürümü v40 olup benim gibi hata alan varmı veya bu sorunun çözümünü bilen varmı acaba...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nokianın Maps i daha güzel bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt