Nokia, Ovi Maps'de artık ücretsiz adım adım navigasyon desteği sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, Ovi Maps'de artık ücretsiz adım adım navigasyon desteği sunuyor
Dünyanın en büyük telefon üreticisi Nokia, dev bir adım atarak Ovi Haritalarında (Ovi Maps) de ücretsiz turn by turn navigasyon desteği sunmaya başladı.
Önceki versiyonlardan yaya ve sesli araç navigasyonu için yıllık abonelik şartı koşan telekomünikasyon devi, kullanıcılarına bundan böyle 70'den fazla ülkede ücretsiz olarak navigasyon hizmeti sunuyor. Yeni versiyon ayrıca ünlü mekanların 3 boyutlu grafiklerini de haritalar üzerinde gösteriyor, en yakın etkinlikleri gösteriyor ve kullanıcıların bilmedikleri bölgelerde daha rahat hareket edebilmeleri için Lonely Planet ve Michelin rehberleri de ücretsiz olarak sunuyor. Ovi Maps ayrıca, kullanıcıların istedikleri mekanları Facebook üzerinden paylaşmalarına da imkan veriyor.
Şimdilik Nokia X6, Nokia N97 mini, E72, E55, E52, Nokia 6730 classic, Nokia 6710 Navigator, Nokia 5800 Xpressmusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia 5230 kullanıcılarının faydalanabileceği Ücretsiz Navigasyon destekli Ovi Maps'i tıklayarak ücretsiz olarak yükleyebilirler.
 
  • Beğen
Tepkiler: raşitabi, tarummedre, namesteee ve 5 diğerleri


orhaan48

orhaan48

Üye
ovi maps indirildikten sonra muhakkak şu ayarları yapın cihazın menüsünde uygulamalar,yer,konumlama,konumlama yöntemleri burda açık olması gereken sadeceyardımlı gps ve tümleşik gps şabeke tabanını muhakkak kapayın aksi takdirde konturunuz gider
 
esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
tşkler.
 

zeybekkolik

Üye
verdiğiniz hizmete çok teşekkürler
 

dere42

Üye
6700 için navigasyon proramı var mı? carsa nasıl yükleyebilirim?
 
skol72

skol72

Üye
v.50 ile telefon hafızasını kullanmadan gelen ovi maps bugün yaptığım yazılım güncelleme araması sonucunda yeni versiyonu gözükmüş 65 mb kalan telefon hafızası yapılan güncelleme sonrasında indirilen dosya boyutu 9 küsür mb gözükmesine rağmen yükleme sonrasında telefon hafızası 50 mb a düşmüştür.yüklü programlardan incelediğimde ovi maps harici başka yüklemeler olduğu gözükmüştür.
bilgilerinize arkadaşlar
 
262626123

262626123

Üye
emrahx5 indirmeden önce ayarları yapıp girdim bedava sür dedim mağazaya gidilmesi gerekiyor dio bundada öle diecek mi?

acil ltfn tatile gidicezde yol tarifi alacagım:hmmm
 

boymar

Üye
iphone 3gs 32gb için ovi maps yuklenebilirmi yada iphone için tavsiye edebileceğiniz bir navigasyon programı varmı??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt