zeyunal
Üye
n85 hangisi oluyor fp2
evet. N85 in üzerinde Symbian v9.3 s60v3.2 (FP2) bulunuyor.
n85 hangisi oluyor fp2

n95 8gb da yuklerken uyumusz uyarısı alıyorum devam etmıyorum etmem mı gerkıyor saygılar
Lisanslı olarak nokia map ve google earth mobile ın bir önceki verisyonunu kullanırken, herhangi birinde favori veya yıldızlı yer eklediğimde diğerinde görebiliyordum. Hala eski eklediklerimi birbirinde görebiliyorum.
Fakat lisansım bitip bu nokia maplerden birini yükledikten sonra tabi google eartında son versiyonunu güncelledikten sonra birisine eklediğim favori yerimi diğeri görmez oldu.
Sanırım ayarlardandır. bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
sertifika nasıl yapıcaz, anlamadım arkadaşlar. Şunu güzel maddeler halinde anlatabilirmisiniz rica etsem.
telefonum E71.
teşekkürler...
Google mapsin önceki yani 3,2 versiyonunda kaydedilen bir yer, nokia telefondaki yerlerime kaydediliyor ve dolayısıyla nokia mapde de görülüyor. Bu son versiyonda bu özellik kısıtlanmış.Haklısın. Nokia mapsin kaydetmesinde ve telefondaki yerlerim kısmında görünmesinde sorun yok.
Şuan sorunumun Google maps'de eklediğim bir yıldızlı öğenin telefonda bir yere kaydedilememesi olduğunu farkettim. Daha çnceki google versiyonumda bu sorun yoktu. Sanırım küçük bir ayarı vardır.
teşekkürler hocama ama e71 için hangisini indireyim , fp1 mi , fp2 mi?
Programı nasıl sertifikalandıracaz? Daha önce opda sitesinden sertifika almıştım.
kardeş bunu ücretsiz kullanmanın bi yöntemi var mı ya da ücretsiz navigasyon proramı var mı tel n73
sertifika olayı nasl oluyor ben 6210n yeni aldımda bir yardım etseniz
nasıl sertifikalandırıyoruz n80 e kursam çalışırmı acaba