Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401 unsigned s60v3 FP1 - FP2 (En Son versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

kur

kur

Üye
FP1 de nokiamap.v2 vardi.Nokia.Ovi.MAP.V3 Yukledim.Yukleme esnasinda,
eski v2 haritalar silinsinmi diye sordu..HAYIRR.dedim.
Hemen Nok.Ovi.Map.v3 Telefondan kaldirip Eski Nokia.map.v2 yukledim...
NETICE ENTERASAN:
Telefonda v3 Calisiyor(Haritamodu:Harita,3B Harita,Uydu,Karma)..
isteyen deneyebilir tabii elinde v2 map hazir olmali...:bye2:

seloyahsi

seloyahsi

Üye
n95 8gb da yuklerken uyumusz uyarısı alıyorum devam etmıyorum etmem mı gerkıyor saygılar

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi

behcet98

Üye
Lisanslı olarak nokia map ve google earth mobile ın bir önceki verisyonunu kullanırken, herhangi birinde favori veya yıldızlı yer eklediğimde diğerinde görebiliyordum. Hala eski eklediklerimi birbirinde görebiliyorum.
Fakat lisansım bitip bu nokia maplerden birini yükledikten sonra tabi google eartında son versiyonunu güncelledikten sonra birisine eklediğim favori yerimi diğeri görmez oldu.
Sanırım ayarlardandır. bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Lisanslı olarak nokia map ve google earth mobile ın bir önceki verisyonunu kullanırken, herhangi birinde favori veya yıldızlı yer eklediğimde diğerinde görebiliyordum. Hala eski eklediklerimi birbirinde görebiliyorum.
Fakat lisansım bitip bu nokia maplerden birini yükledikten sonra tabi google eartında son versiyonunu güncelledikten sonra birisine eklediğim favori yerimi diğeri görmez oldu.
Sanırım ayarlardandır. bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

nokia ovi maps ten orta tuşa basıp kaydet deyip favorilerine kaydedersin ve bu kaydettiklerin telefonunun konumlarım bolumunden gorebilirsin, ve buradaki konumları eklersen google mobile maps te gorebilirsin. Aynı şekilde Route66 navigasyon programında da. Yani senin bakman gereken yer telefonun kendi içindeki konumlarım a girdiginde gormus oldugun favorilerdir. Orada hangi favoriler ekliyse google mobile maps te onları gorursun. kolay gelsin.

behcet98

Üye
Haklısın. Nokia mapsin kaydetmesinde ve telefondaki yerlerim kısmında görünmesinde sorun yok.
Şuan sorunumun Google maps'de eklediğim bir yıldızlı öğenin telefonda bir yere kaydedilememesi olduğunu farkettim. Daha çnceki google versiyonumda bu sorun yoktu. Sanırım küçük bir ayarı vardır.

y_tursun

Üye
sertifika nasıl yapıcaz, anlamadım arkadaşlar. Şunu güzel maddeler halinde anlatabilirmisiniz rica etsem.
telefonum E71.
teşekkürler...

behcet98

Üye
Haklısın. Nokia mapsin kaydetmesinde ve telefondaki yerlerim kısmında görünmesinde sorun yok.
Şuan sorunumun Google maps'de eklediğim bir yıldızlı öğenin telefonda bir yere kaydedilememesi olduğunu farkettim. Daha çnceki google versiyonumda bu sorun yoktu. Sanırım küçük bir ayarı vardır.
Google mapsin önceki yani 3,2 versiyonunda kaydedilen bir yer, nokia telefondaki yerlerime kaydediliyor ve dolayısıyla nokia mapde de görülüyor. Bu son versiyonda bu özellik kısıtlanmış.

hazeyed

Üye
teşekkürler hocama ama e71 için hangisini indireyim , fp1 mi , fp2 mi?

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi

supergigi

Üye
Programı nasıl sertifikalandıracaz? Daha önce opda sitesinden sertifika almıştım.

transendenz

Üye
Arkadaşlar malesef Ovi Maps 2 nin Türkiye haritası 3 ten daha ayrıntılıydı. 3 hızlı ve güzel çalışıyor ancak belli başlı yerler ve şehirler için geçerli.

hasan58

hasan58

Üye
kardeş bunu ücretsiz kullanmanın bi yöntemi var mı ya da ücretsiz navigasyon proramı var mı tel n73

cvbnmö

Üye
sertifika olayı nasl oluyor ben 6210n yeni aldımda bir yardım etseniz

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunu ücretsiz kullanmanın bi yöntemi var mı ya da ücretsiz navigasyon proramı var mı tel n73

En son N73 icin uyumlu olan surum sadece Nokia Maps 1 ve 1.2 yuklenebiliyor. Buradaki Nokia Ovi Maps 3 versiyonu ve bu prog. Symbian 9.2 FP1 ve Symbian 9.3 FP2 olan telefonlarla uyumlu. Malesef Nokia MAps 2 de aynı sekilde uyumsuz N73 un sistemi olan Symbian 9.1 ile. Nokia Maps 1 ve ya versiyon 1.2 nin unsigned yada kırılmıs versiyonunu bulman gerekiyor. Diger navigasyon programlarına bakacaksan olursan forumda Garmin , Sygic McGuider, Route66, NDrive vb turde navigasyon programlarını kullanabilirisin. Kolay gelsin.

sertifika olayı nasl oluyor ben 6210n yeni aldımda bir yardım etseniz

sertifika yardımı icin asagıdaki linkten yararlanabilirsin. kolay gelsin
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ak-2010-son-versiyonlarda-denendi-289346.html

aLone_wolf604

Üye
nasıl sertifikalandırıyoruz n80 e kursam çalışırmı acaba

Üst Alt