Nokia Ovi Maps, Androidde...

Sponsorlu Bağlantılar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Maps, Androidde...
Nokia, kendi ürettiği cep telefonlarına özel olarak geliştirdiği harita uygulamasını için yeni bir arayüz hazırladı. İşte Nokia'nın yeni Ovi Maps sayfası:

Finlandiyalı üretici, başarılı harita uygulaması Nokia Ovi Maps için özel bir sayfa hazırladı. HTML 5 tabanlı olarak geliştirilen bu web sayfası, akıllı telefonların web tarayıcıları üzerinde Nokia Maps'in kullanılabilmesini olanaklı kılıyor.

Her ne kadar bu servis, Nokia'nın yeni nesil akıllı telefonları için geliştirilmiş olsa da, Android'in ve iOS'in web tarayıcıları da HTML 5 standardını desteklediğinden Nokia Maps'in mobil sürümünü bu cihazlardan da kullanabilmek olanaklı hale gelmiş oluyor. Android'li akıllı telefonlar ile yaptığımız incelemede sayfanın son derece başarılı ve akıcı çalıştığını gördük.

gowlet

gowlet

Üye
Nokia Ovi Maps gerçekten çok başarılı. Andoidde dediğinizde Nokia'nın program halinde çıkardığını düşündüm. :(

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
program halinde çıkarsaydı gerçekten süper olurdu, ücretsiz navigasyonu, hava durumu, yakındaki konumlar nöbetçi eczaneler, trafik vs..

Uruloki

Uruloki

Üye
valla android ve ios için ücretsiz sunması imkansız program olarak ümitlenmeyin bence

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
androidden her programı/oyunu almasını biliyor ama, (google maps de dahil)
yaptığı tek iyi şey de ovi maps zaten, vermiyor onu da...

PureFood

PureFood

Üye
Vermesin bence de..

Ama net üzerinden yararlanmaları iyi oldu Fandroidler sevinir :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Androiddeki uygulama ve oyunların çoğu Symbian'a port edilse kimler sevinir acaba :D :)..

aynen katılıyorum, androidde zaten varolan bi asphalt 6 oyununu symbiana verdiler gir bak bölümlerine heryerde asphalt 6 muhabbeti :kop: :kop: :kop:

blacktalon

blacktalon

Üye
Androiddeki uygulama ve oyunların çoğu Symbian'a port edilse kimler sevinir acaba :D :)..

symbian^3 ve diğer symbianlarda android oyunlar için emülatör arıyorlar :D normalde android de emülatörle çalışıo neden symbianda olmasın diye ümitlere giriolar boş işler :D:ehe

52mrt1905

Üye
aynen katılıyorum, androidde zaten varolan bi asphalt 6 oyununu symbiana verdiler gir bak bölümlerine heryerde asphalt 6 muhabbeti :kop: :kop: :kop:
asphalt 6 yı gamelft yaptı her işltim sistemine göre uyrlayıp satıyor ama ovi maps nokia kendi yaptı aradaki fark bu hem unutmayın ki asphalt tüm serilerini symbian lı telefonlar açar ama android açarmı:d::d::d::d::yuru:yuru

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
bana google'ın yaptığı şeyleri saydırtma burda :)

sh0ck

sh0ck

Üye
asphalt 6 yı gamelft yaptı her işltim sistemine göre uyrlayıp satıyor ama ovi maps nokia kendi yaptı aradaki fark bu hem unutmayın ki asphalt tüm serilerini symbian lı telefonlar açar ama android açarmı:d::d::d::d::yuru:yuru

Asphalt 6 Symbianda 250 mb. Sis dosyasının bi kısmı sıkıştırılmış olarak kabul etsek 300 MB eder.

Androidde ise ; 1 gb. (950 küsür MB).

Sen hiç hayatında Symbianın 1 GB boyutunda sis dosyası gördünmü?. Gördüysende onu kurabildinmi 256 MB Ram'lik N8'e ? Annası, bellesi farketmez. Symbian Symbiandır.. 6 Ayda portre QWERTY klavyeyi ekleyemediler. Nokia ayakta uyutuyor sizi, Hala nokia diyip durursunuz. İlk telefonum nokia, son Telefonum nokia olacak diyen Ben bile pes etmişim, hala nokia diyip durursunuz...

Eski "symbiancıyım" kardeş ben.. Symbianı ve Nokia'yı benden iyi bilemessin buna emin ol.

Takipçi Satın Al

Üst Alt