Nokia Online Destek'te Belle Refresh İle İlgili Sorunları Belirttim Ve Gerekli Birime İletdirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia Online Destek'te Belle Refresh İle İlgili Sorunları Belirttim Ve Gerekli Birime İletdirdim
Nokia Belle Refresh'teki Metin Saatinin İngilizce olduğunu belirttim ve bu cevabı aldım cevabı almadan önce imei numaramı istediler.
Bide Tarayıcını hep donduğunu söyledim onuda ilettiler.

Bide klavye tuşlarının çok küçük olduğunu ve fp2 klavyesini ve kamera arayüzünü başka bir güncelleme ile verebilir misiniz diye sordum
Bundan sonraki güncellemelerde gelebilir cevabını aldım.

Bide Symbian ile 2016'da desteğin kesilip kesilmeyeceği belli değilmiş.

MaxipmaN

Üye
herşeyi kısıtladılar kendileri destek vermeyecektir ki 1-2 düzgün gibi yapımcılar destek verir o kadar

Bende fp2deki tarayıcı yavaşlıgını falan ilettim güncelleme gelebilir falan dediler 2016ya kadar cihazlarımızı geliştirmeye devam edicez diyorlar ama bakalım inşallah..

emreli01

Üye
ben somut adımlar görmeden kuru sözlere inanmam

​hepsi ayrı telden ayrı ayrı çalıp söylüyor valla..kime neye inanacağımızı şaşırdık..şu tarayıcıyı adam etsinler başka da birşey istemem..tek sorun bu

Olabilir güncelleme service pack 2 adında

asigsasi

Üye
​hepsi ayrı telden ayrı ayrı çalıp söylüyor valla..kime neye inanacağımızı şaşırdık..şu tarayıcıyı adam etsinler başka da birşey istemem..tek sorun bu

tarayıcı adam olmaz bu saatten sonra tek umudumuz operanın çok daha iyi yerlere gelmesi opera da elini kolunu çekerse vay halimize

nokia destek ayrı telden çalıyor nokia suomi ile bağlantı kurun ana merkez ile.Onlar söylerse doğrudur Asıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...