Haber Nokia Normandy 25 Mart’ta Asha 1045 Adıyla mı Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Normandy 25 Mart’ta Asha 1045 Adıyla mı Geliyor?
Merakla beklenen Nokia’nın Android işletim sistemli telefonu Normandy kod adlı cihazı hakkında bazı ip uçları daha ortaya çıkıyor

2013 yılının son bir kaç ayına damgasını vuran cihaz Nokia‘nın Android işletim sistemli telefonu olacağı iddia edilen Normandy kod adlı bu cihaz oldu.
Hemen hemen her gün hakkında teni bir iddia ortaya atılan bu cihazla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı ve gerçek olma ihtimali oldukça yüksek.

Nokia Normandy 25 Mart’ta Asha 1045 Adıyla mı Geliyor?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

HAM ZA

HAM ZA

Üye
antutu benchmark da bile göründüyse bu telefon gerçektir :oke: umarım seri üretime geçer de nokia kalitesine geri dönüş yaparız :)

LimePie

LimePie

Üye
nokia androide geçerse çok büyük bir kitleye sahip olur çoğu insan nokia kullanmıştır ve kalitesinden vazgeçemeyenler olacaktır birde androidli telefon üretime geçerse devamıda gelir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve esmeran3
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
inşallah :) nokia androide geçerse dönüşü muhteşem olacaktır

• Beğen
Tepkiler: LimePie
mehmettech

mehmettech

Üye
Nokia androide geçerse diğer markaları unutun.

2008 ve öncesinde millet nokiadan başka bişey almıyordu.ayrıca ulkemizde servis+kalite si en iyi olan markaydı halada aynı(herhangi bir marka fanı değilim görüşlerimi söylüyorum)

• Beğen
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Nokia androide geçerse bende direk nokia ya geçerim

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Nokia android olsun direk nokiaya geçerim s4 ü satıp ama şimdi değil :)

1 yıl sonra :) nedeni ise o zaman oturmuş olur sistem

• Beğen
Tepkiler: Mustafa-26 ve LimePie
LimePie

LimePie

Üye
aynen öyle bende s4 satarım nokiaya geçiş yaparım

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Aynen umarım umutlar cevap bulur ve nokia pazara geç de olsa giriş yapar :) ben hiç düşünmeden alırım valla :)bir de sistemi iyi olursa :)

MaxipmaN

Üye
o isimle yüzüne bakmam

foreverthe

foreverthe

Üye
Carl Zeiss + Android muhteşem :(

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
nokia Android yapsın donanımı ve sistemi oturtsun bide seri üretime geçsin benim gibi birçok kişi nokiayaya geri dönüş yapar bu arada normandy ismi güzel değiştirilmemeli ilk android cihaz olmasıyla anlam taşıyor

• Beğen

Emre

Üye
android Olursa Herkes 2.versiyonunu Beklesin Samsung Öldü Yaşasın Nokia Android :D İnşallah Çıkarsa Samsung Çöpe Atıyorum Nokia Alıyorum

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Çıkarsa kesinlikle alırım giriş seviyesinde olsa bile

dayannight

dayannight

Üye
başlangıç için fiyatınıda uygun tutarsa kısa zamanda kısa zamanda iyi bir satış yakalar

Emre

Üye
Nokia Android İle çıkıyor Ve Samsung Ölüyor Kısa Son Nihahahah :)Misal Bir adam S4 Alıyor Ve Birgün Cihaz Patlıyor Ve Samsung'tan Yardım istiyor Ve Oda Yardım Etmiyor Ama Nokia Twitter Yazdığı Cevap Size Hemen Lumia Göndericem Eminim ki Cihaz'dan memnun Kalırsınız Ve Adama Beleş lumia Gönderiyor Mutlu Son. Size Tavsiyem samsung Almayın Nokia Her Zaman İyidir Ben Bir günde Samsung'tan Soğudum

• Beğen
Tepkiler: mehmettech