Haber Parlak Mavi Nokia 9 Görseli Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Parlak Mavi Nokia 9 Görseli Sızdırıldı
Hmd Global'in yeni amiral gemisi olması beklenen Nokia 9'un parlak mavi renk seçeneğine ait görüntü İnternete sızdırıldı.



Hmd Global, Nokia markasını akıllı telefon modellerinde kullanmak için Nokia ile lisans anlaşması imzaladıkları sonra 2017 yılı başı itibari ile ilk Android işletim sistemli akıllı telefonlarını piyasaya sunmaya başlamıştı. Hmd Global'in, amiral gemisi seviyesindeki ilk akıllı akıllı telefon iu ise Nokia 8 olmuştu. Gelen bilgilere bakılırsa Hmd Global'in yakında Nokia 9 adı ile yeni bir amiral gemisi akıllı telefonu daha gün yüzüne çıkaracak.

Nokia 9'a ait olduğu iddia edilen ve duyurusu yaklaşan cihazın tasarımını gözler önüne seren bir kaç görsel daha önce ortaya çıkmıştı. Şimdi ise aynı kaynak tarafından Nokia 9'un parlak mavi renk seçeneğini gösteren yeni bir görüntü ortaya çıkarıldı.



Telefonun rengi dışında, daha önce ortaya çıkan görüntülerdeki tasarımdan pek bir farkı olmadığı görülüyor. Cihazın arka tarafında muhtemelen Zeiss lenslere sahip çift kamera kurulumu, kamera ünitesinin alt tarafında parmak izi okuyucu bulunuyor ve ön tarafta ise muhtemelen OLED teknolojisine sahip kavisli bir ekran yer alıyor.

Nokia 9'un 6GB veya 8GB RAM, 128GB dahili depolama alanı, muhtemelen IP68 su geçirmezlik, kablosuz şarj ve bir ihtimal de bir Iris Tarayıcıya sahip olması bekleniyor.

Nokia 9'un Avrupa fiyatının 749€ civarında olması bekleniyor ancak muhtemel lansman tarihi hakkında şu an itibariyle herhangi bir bilgiye sahip değiliz.

Parlak Mavi Nokia 9 Görseli Sızdırıldı
 


Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
o ahize açıklığı sadece ahize olamayacak kadar geniş umarım 2 stereo hoparlörden biridir
biri altta biri üst önde olsaı mükemmel olurdu
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Alttaki çerçeveyi kaldırsaydılar çok iyi olurmuş. Ama yinede güzel görünüyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt