cesurpolis61
Üye
Abi benim sevdiğim şeyler belli samsung zamanında dayanıksız , bada gibi işletim sistemleri ile beni kendinden soğuttu o zamanlar pek tek. Haberleri falan okumazdım bilmezdim Nokia nın yaptığı n70,n73,95 gerçekten süperdi n95 aldığımda o kadar sevinmiştim ki gerçekten o mutluluk şu an yok bunu bana veremiyor açıkçası
- - - Eklendi - - -
Az önce iphone 4s ile gece çekimi yaptım oto modda ve yine pert sadece sokak lambaları görünüyor ve arkadaşlar ben şunu diyorum böyle devam edemez
NOT : ÖNEMLİ OLAN REKLAM DEĞİL KALİTEYMİŞ
lütfen beni yanılt NOKİA
Bayram bayram söylemeyeyim dedim ama cidden yorumları okurken zorlanıyorum arkadaşlaro kadar devrik cümleler kurulmuş ki anlam karmaşası oluşmuş resmen Lütfen imla kurallarına uyalım ve yazdıklarımızı onaylamadan önce bir okuyalım
artik cogu mesaji sonuna kadar okuyamiyorum
Ben günlük hayatta köylü ağzıyla konuşmam, mükemmel sayılmasa da yaşıma göre gerçekten iyi olduğunu söylerler. Aylardır düzensiz uyku, sabahlara kadar uyumamak, gerektiğinden az uykuyla durmak kompozisyon yazabilen bir insanım fakat gerçekten önemsemiyorum konuyu hemen düzenliyorum.
Sanırım laf banaydıBen de konularda "konuyla ilgisiz konuşmalardan" şikayetçiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?